GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για πόλεμο με τα Σκόπια...

Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του που προκάλεσε αίσθηση σχετικά με τα Σκόπια, έδωσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης, μιλών...

Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του που προκάλεσε αίσθηση σχετικά με τα Σκόπια, έδωσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλο και Μάνου Νιφλή.
"Εγώ αναρωτήθηκα αν θέλουν να πολεμήσουν αυτοί που έβγαζαν αυτές πολεμικές ιαχές στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης" τόνισε, σημειώνοντας πως στη διπλωματία ο βασικός όρος είναι ο συμβιβασμός.
"Δεν θέλουμε πόλεμο με τα Σκόπια. Εγώ μιλάω για για τις ιαχές που βγήκαν από τις εξέδρες του συλλαλητηρίου και γενικότερα το ψήφισμα. Βοηθούν στη λύση ή είναι απέναντι στη λύση; Ο πόλεμος προκύπτει ότι αν κάποιος δεν θέλει μια λύση ειρηνική μέσω διαπραγμάτευσης και μέσω οικοδόμησης μέτρων εμπιστοσύνης, και θέλει τη μη λύση του ζητήματος της ονομασίας. Η μη λύση μας οδηγεί στο να διαιωνίζεται το πρόβλημα" είπε.
"Σκοπός του πολέμου είναι η επιβολή της θέλησης στον αντίπαλο ή η καταστροφή του αντιπάλου. Αυτό λέγαμε στον στρατό. Όταν εσύ με το έτσι θέλω θες να επιβάλεις τη θέλησή σου στον αντίπαλο… .Δηλαδή αυτός θέλει Μακεδονία, κι εμείς θέλουμε Μακεδονία. Αν δεν καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν υπάρχει λύση μετά… " πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση