GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσίκης: Δεν ψηφίζουμε τον όρο «Μακεδονία» - Θα πάμε στα συλλαλητήρια

«Αυτό που λέμε, είναι ότι δεν θα δεχθούμε τον όρο "Μακεδονία" ούτε σε σύνθετη ονομασία ούτε σε γεωγραφικό προσδιορισμό. Αυτό ση...

«Αυτό που λέμε, είναι ότι δεν θα δεχθούμε τον όρο "Μακεδονία" ούτε σε σύνθετη ονομασία ούτε σε γεωγραφικό προσδιορισμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμφωνήσουμε και μάλιστα θα προσπαθήσω να ανέβω στη Θεσσαλονίκη για να συμμετέχω στα συλλαλητήρια», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.
Παράλληλα αναρωτήθηκε «γιατί δεν είναι σωστό να γίνει ένα συλλαλητήριο στο οποίο να εκφράσει ο λαός της βούλησή του; Αν το συλλαλητήριο πρόκειται να επηρεάσει την απόφαση που θα πάρει η πολιτεία τότε καλώς γίνεται.».
Ακόμα σχολιάζοντας τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή επεσήμανε ότι είναι λίγος ο χρόνος ο οποίος δίνεται στους βουλευτές να μελετήσουν 1500 σελίδες: «Οι πέντε συνεργάτες μου, συν δυο εθελοντές, μοιράσαμε τις σελίδες και μελετάμε άρθρο προς άρθρο έτσι ώστε να το έχουμε διαβάσει μέχρι τη Δευτέρα που είναι η ψηφοφορία».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση