GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Οι πρωθυπουργοί αν δεν μπορούν, να παραιτούνται και να πηγαίνουν σπίτι τους

"Στα εθνικά θέματα δεν έχει δικαίωμα κανένας Πρωθυπουργός να παραχωρεί οτιδήποτε" δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωση...

"Στα εθνικά θέματα δεν έχει δικαίωμα κανένας Πρωθυπουργός να παραχωρεί οτιδήποτε" δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο δήλωσε πως "Είμαστε συνολικά απορριπτικοί, ένα δύο ζητηματάκια που εναρμονίζουν τη νομοθεσία και είναι ευρωπαϊκές οδηγίες μπορεί να τα ψηφίσουμε. Αλλά, όταν κόβουν φοροαπαλλαγές, κόβουν επιδόματα, όταν δίνουν άδειες για καζίνο, όταν κάνουν χρηματιστήριο ενέργειας το οποίο θα δώσει σε λίγα χέρια την ενέργεια. Όλα αυτά δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό και μία ψυχολογία εξόντωσης της κοινωνίας".
"Οι ίδιες αντιπροσωπείες των θεσμών διαψεύδουν τον Τσίπρα. Ο Τσίπρας μιλάει για φυσιολογική και κανονική έξοδο και οι ξένοι μιλούν για τέταρτο μνημόνιο" συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για το άρθρο του Πάνου Καμμένου δήλωσε "Δημοψήφισμα πάνω σε ένα θέμα που όλη η Ελλάδα η Μακεδονία να είναι ελληνική τι νόημα έχει. Δημοψήφισμα κάνουμε όταν μπορεί να βγει ή το ένα ή το άλλο. Είναι δεδομένο ότι το σύνολο του ελληνικού λαού, είναι κατά του να δώσουμε τη λέξη "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς. Άρα είναι ανόητο το δημοψήφισμα. Το θέμα είναι πως θα πείσουμε την άλλη πλευρά να αλλάξει όνομα και να πάρει άλλης μορφής ανταλλάγματα".
"Στα εθνικά θέματα δεν έχει δικαίωμα κανένας Πρωθυπουργός να παραχωρεί οτιδήποτε. Γιατί δεν πολέμησε αυτός για να είναι η Μακεδονία ελεύθερη, εκεί που έχει χυθεί αίμα, δεν μπορείς να πεις εγώ κρίνω ότι πρέπει να παραχωρήσω. Δεν έχει δικαίωμα ο Τσίπρας να παραχωρήσει τίποτα. Ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Μητσοτάκης. Κανείς" τόνισε.
"Η απόφαση του Βουκουρεστίου ήταν προδοσία. Δεν έχεις δικαίωμα να παραχωρείς" συμπλήρωσε.
"Οι πρωθυπουργοί δεν είναι για να παραχωρούν, είναι για να αγωνίζονται για να δικαιώσουν τη χώρα τους. Αν δεν μπορούν, να παραιτούνται και να πηγαίνουν σπίτι τους και όχι να αναπτύσσουν μια επιχειρηματολογία γιατί πρέπει να προδώσουν" είπε χαρακτηριστικά.
"Θα προσέλθω στο συλλαλητήριο" κατέληξε
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση