GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη για τα συλλαλητήρια: Κίνδυνος να εκκολαφθεί «το αυγό του φιδιού»

"Αυτό είναι μία αμηχανία της ΝΔ μπροστά στην πιθανότητα να εξευρεθεί μια λύση. Δεν αντέχουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τελείωσε σε έξι...

"Αυτό είναι μία αμηχανία της ΝΔ μπροστά στην πιθανότητα να εξευρεθεί μια λύση. Δεν αντέχουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τελείωσε σε έξι μήνες. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει" δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης,Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Δεν είναι το πρωτεύον ζήτημα αυτή τη στιγμή πότε θα γίνει η ενημέρωση (σ.σ. των κομμάτων), αλλά τι θα ειπωθεί σε αυτή την ενημέρωση και σε ποιο στάδιο της συζήτησης πρέπει να γίνει αυτό. Αυτό είναι μία αμηχανία της ΝΔ μπροστά στην πιθανότητα να εξευρεθεί μια λύση. Δεν αντέχουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν τελείωσε σε έξι μήνες. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει" δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.
"Βλέπουμε τη στροφή της ΝΔ, η οποία παλεύει να σταθεροποιήσει μια θέση. Επέλεξε να υποταχθεί σε ακροδεξιές φωνές" τόνισε.
"Το συλλαλητήριο, βεβαίως, είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα, η όποια άποψη να εκφραστεί" είπε και πρόσθεσε: "Σίγουρα δεν ενοχλεί, ωστόσο, τα μεγάλα εθνικά ζητήματα δεν λύνονται με αυτόν τον τρόπο. Και το μείζον δεν είναι αυτό, δεν είναι αν γίνονται συλλαλητήρια, αλλά ποιες πολιτικές καριέρες προσπαθούν κάποιοι να χτίσουν μέσα από αυτό, μη λαμβάνοντας υπόψη και την εκκόλαψη “του αυγού του φιδιού”".
"Αντιλαμβάνομαι τις διαφορετικότητες σε έναν άλλον πολιτικό φορέα, οι ΑΝΕΛ έχουν διαφορετικές αρχές, ωστόσο έχουμε δει μέχρι σήμερα την υπεύθυνη στάση τους προκειμένου να λυθούν μεγάλα ζητήματα της χώρας, δείχνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση