GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Η ΝΔ δεν πρέπει να κρύβεται και να παίζει με εθνικά ζητήματα

"Δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και μάλιστα εισοδημάτων που είναι χαμηλά και είχαν υποφέρει την προηγούμενη ...

"Δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και μάλιστα εισοδημάτων που είναι χαμηλά και είχαν υποφέρει την προηγούμενη περίοδο" δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Δεν θα υπάρξει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και μάλιστα εισοδημάτων που είναι χαμηλά και είχαν υποφέρει την προηγούμενη περίοδο" δήλωσε και συμπλήρωσε "Οι τράπεζες έχουν δεσμευθεί ότι δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση και οφείλουν και πρέπει να δώσουν όλα τα στοιχεία και να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς των κακοπληρωτών ή αυτών που έχουν αποκρύψει εισοδήματα".
Αναφορικά με το Σκοπιανό δήλωσε "Η ΝΔ δεν πρέπει να κρύβεται και να παίζει με εθνικά ζητήματα, εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ και έχουμε και σταθερές θέσεις. Τα συλλαλητήρια και ο τόνος που δόθηκε νομίζω έχουν μια ακροδεξιά και υπερεθνικιστική κατεύθυνση. Θεωρώ δεν εκφράζουν το σύνολο και την πλειοψηφία των πολιτών. Δεν ευθύνονται οι πολίτες οι οποίοι συμμετείχαν και ο τρόπος που καπελώθηκε δεν είναι σωστός".
"Ο κ. Καμμένος έχει μια άποψη, υπάρχει διαφορετική προσέγγιση. Είναι ένα δείγμα πως λειτουργούν οι κυβερνήσεις συνεργασίας" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση