GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης για Ντάισελμπλουμ: Δεν έχει σημασία τι λέει ένας ανθυποϋπάλληλος του Σόιμπλε, είναι αναξιόπιστος

Στις αιχμές του τέως προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο ...

Στις αιχμές του τέως προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ απάντησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.
«Το τι λέει ένας ανθυποϋπάλληλος του Σόιμπλε, ο οποίος ουσιαστικά δεν έπαιξε ποτέ κανένα ρόλο, σε καμία ουσιαστική καμπή, είτε προ της δικής μου υπουργίας, είτε κατά τη διάρκεια, είτε μετά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία», είπε ο κ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε:
«Μην ξεχνάμε ότι επιλέχθηκε γιατί δεν είχε τα προσόντα, ούτε το ειδικό βάρος για να παίξει αυτόν τον ρόλο».
«Είναι αναξιόπιστος στην ίδια του τη χώρα. Οι Ολλανδοί ψηφοφόροι τον απέλυσαν, το κόμμα του πάτωσε κυριολεκτικά», ανέφερε ο πρώην ΥΠΟΙΚ και τόνισε για τον τέως πρόεδρο του Eurogroup ότι «είναι ένα άτομο χωρίς υπόσταση, να σας θυμίσω ότι δεν έχει καν πτυχίο πανεπιστημιακό. Αναγκάστηκε, την περίοδο που ήμουν υπουργός Οικονομικών, να ανασκευάσει το βιογραφικό του, να παραδεχθεί ότι δεν είχε τον μεταπτυχιακό τίτλο που έλεγε ότι είχε».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση