GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης για το Σκοπιανό: Αν η ΝΔ δεν είχε τηρήσει αυτήν τη στάση, ο Καμμένος θα είχε ντυθεί Μακεδονομάχος

Τις εξελίξεις στο ζήτημα του Σκοπιανού αλλά και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου σχολίασε μεταξύ άλ...

Τις εξελίξεις στο ζήτημα του Σκοπιανού αλλά και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου σχολίασε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας το ζήτημα (σσ της ονομασίας των Σκοπίων) να λυθεί. Αρκεί οι προϋποθέσεις που θέτει η Ελλάδα διαχρονικά, όλα αυτά τα χρόνια, να τηρηθούν. Να μην υπάρξει δηλαδή κάποια σημαντική ζημιά στα δικά μας συμφέροντα ή κάποια σημαντική υποχώρηση. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή πρέπει να αφήσουμε την κυβέρνηση να κάνει τη διαπραγμάτευση, την οποία έχει αναλάβει να κάνει, αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκότερη, διότι στα Σκόπια έχει υπάρξει κυβερνητική αλλαγή" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
"Ο κ. Καμμένος δεν έχει ζήτημα στο να αλλάζει τις θέσεις του, αν αυτό τον κάνει ικανό να κρατήσει την καρέκλα. Αν η ΝΔ δεν είχε τηρήσει την στάση που είχε τηρήσει, ο κ. Καμμένος θα ήταν ήδη ντυμένος με στολή Μακεδονομάχου. Τώρα, που κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει, έκανε πολύ γρήγορα τη στροφή για να διασώσει το πολιτικό του μέλλον" συμπλήρωσε.
"Έρχεται τώρα ο Τσίπρας και λέει είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που ολοκληρώνει το μνημόνιο. Για φανταστείτε ότι θα φτάναμε στο σημείο ο Πρόεδρος του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς να επαίρεται στο υπουργικό συμβούλιο ότι τελικά η πιο επιτυχημένη μνημονιακή κυβέρνηση της Ελλάδας αποδεικνύεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτό δείχνει ότι χάσαμε πολύτιμο χρόνο, χάσαμε πολύτιμα χρόνια, στην αρχή αυτής της πορείας με το να τσακωνόμαστε με το λεγόμενο "μνημόνιο-αντιμνημόνιο" αντί να κάνουμε τη δουλειά μας, να εφαρμόσουμε δηλαδή το πρόγραμμα και να έχουμε ήδη βγει στις αγορές. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που λέει και ο λαός" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

  1. Τι λέει πάλι ο λακές;;θα του θυμίσω

    Νέα Δημοκρατία και Κωστής Χατζηδάκης...

    Ως γνωστόν την Τετάρτη 15.12., μέρα της μεγάλης διαδήλωσης κατά των αλλαγών στο εργασιακό καθεστώς, ο Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτής, πρώην ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, αναγνωρίστηκε από λεβέντες διαδηλωτές στην οδό Πανεπιστημίου, πετροβολήθηκε, ξυλοκοπήθηκε και, τελικά, διασώθηκε αιμόφυρτος. Η Νέα Δημοκρατία, για το ζήτημα αυτό, έβγαλε την εξής ανακοίνωση (προσθέτω μόνο την αρίθμηση στις παραγράφους):

    «1. Ο προπηλακισμός κάθε προσώπου, οποτεδήποτε και αν γίνει, είναι απαράδεκτος και καταδικαστέος.


    2. Σήμερα όμως, ο προπηλακισμός Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι κάτι παραπάνω. Υπηρετεί ύποπτες και προβοκατόρικες σκοπιμότητες.

    3. Φαίνεται πως το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και έχει καταγγείλει ότι το πρόσφατο νομοθέτημά της οδηγεί σε «εργασιακό Μεσαίωνα», έχει ενοχλήσει πολλούς.ΈΛΕΓΑΝ ΤΌΤΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟΊ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..

    4. Όσοι πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα κάνει έστω και ένα χιλιοστό πίσω από τη γραμμή αυτή, κάνουν μεγάλο λάθος.ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ

    
5. Παραμένουμε αμετακίνητοι κατά του Μνημονίου και επιμένουμε, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στην προώθηση των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών».ΗΤΑΝ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΑΜΕΤΑΚΊΝΗΤΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ..ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΛΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΆΜΕ

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση