GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρεμένος για Σκοπιανό: Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δεν ξέρω πόσους μήνες μπορεί να κοσκινίζει…

«Όπως πάει με την ονοματολογία, θα την βάλουμε και στο στοίχημα του ΟΠΑΠ. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δεν ξέρω πόσους μήνες μπορεί να κο...

«Όπως πάει με την ονοματολογία, θα την βάλουμε και στο στοίχημα του ΟΠΑΠ. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δεν ξέρω πόσους μήνες μπορεί να κοσκινίζει, πετώντας ο καθένας από ένα όνομα στην πιάτσα…». Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, ερωτηθείς για τις αιχμές που άφησε χθες κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας πως δεν κατανοεί τη φιλολογία περί δημοψηφίσματος.
Στην ερώτηση εάν υπάρχει πολιτικό θέμα, λόγω της διαφοροποίησης των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό, είπε: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται θέμα εσωτερικής αντιπαράθεσης στην πολιτική σκηνή αλλά και εσωτερικής αντιπαράθεσης μέσα στα κόμματα με τρόπο που να βλάπτει την ίδια την πορεία του θέματος».
«Θεωρώ ότι οι τόνοι πρέπει να είναι χαμηλοί, να υπάρχει μια συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων που πρέπει να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, σημειώνοντας ότι πρέπει «να ακολουθήσουμε μια εθνική θέση με την οποία θα αναβαθμίσουμε τη θέση μας στην περιοχή των Βαλκανίων».
«Δεν θέλω να ξαναρχίσει ένας χορός τεράτων στην εσωτερική πολιτική σκηνή, να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε τυχοδιώκτη να υπερθεματίζει για πατριωτισμό ή σε αυτούς που δεν έχουν μια συγκεκριμένη πρόταση για το πως η Ελλάδα θα αναβαθμίσει τις θέσεις της και στα Βαλκάνια και στην περιοχή και οφείλω να σας πω γίνονται προσπάθειες να προωθηθούν οι ελληνικές θέσεις» πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση