ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Βούτσης για το Σκοπιανό: Θα αναδιαμορφωθεί το πολιτικό σύστημα αλλά δεν θα αλλάξει η κυβερνητική ευστάθεια

Share it:
"Θα αναδιαμορφωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό και οριζοντίως ενδεχομένως το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Ταυτόχρονα θεωρώ ότι δεν μπορεί να αλλάξει και δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση η κυβερνητική ευστάθεια" δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Ο Πρωθυπουργός θα προσέλθει με την εκπεφρασμένη θέση, δηλαδή την αξιοποίηση της νέας πραγματικότητας, η οποία υπάρχει στη γειτονική χώρα, της νέας πολιτικής πραγματικότητας, έτσι ώστε να επιλυθεί ένα πολύ σοβαρό ζήτημα στη βάση ενός συμβιβασμού σύνθετης ονομασίας και βεβαίως θα υπάρχει συζήτηση για τα συμπαραμαρτούντα, αλυτρωτρικές και άλλες διαθέσεις" δήλωσε ο κ. Βούτσης αναφερόμενος στο Σκοπιανό.
"Έχουμε καθυστερήσει πολύ, όχι με δική μας ευθύνη, προφανώς έπρεπε το 1992 να δοθεί λύση. Έχει αργήσει πάρα πολύ για την σταθερότητα στην περιοχή" συμπλήρωσε.
"Και στην πρόσφατη Κεντρική Επιτροπή είπα ευθέως την εκτίμηση μου ότι γύρω από αυτό το ζήτημα θα αναδιαμορφωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό και οριζοντίως ενδεχομένως το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Ταυτόχρονα θεωρώ ότι δεν μπορεί να αλλάξει και δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση η κυβερνητική ευστάθεια, ότι θα υπάρξει μεγάλη πλειοψηφία μέσα στη Βουλή σε σχέση με μια σύνθετη ονομασία, εφόσον υπάρχουν επιμένω οι ενδείξεις και οι προϋποθέσεις για να έρθει αυτή η πρόταση" τόνισε.
"Οι όποιες αλλαγές, που πιστεύω πως θα γίνουν στο πολιτικό σύστημα, να γίνουν επειδή θα λυθεί και η χώρα θα έχει βγει από μία από τις μεγάλες εκκρεμότητες. Η λύση αυτού του ζητήματος μπορεί να επιφέρει αλλαγές και μετατοπίσεις. Δεν χρειάζονται διχαστικές κορώνες" συμπλήρωσε.
"Ο Πρωθυπουργός ξέρει τη σειρά των πραγμάτων. Πάντοτε ο κ. Τσίπρας είναι ανοικτός σε οποιαδήποτε διάθεση ειδικότερης ενημέρωσης. Δεν είναι κάτι που γίνεται εν κρυπτώ, είναι σαφές το πεδίο και είναι σαφές ότι πάμε να αξιοποιήσουμε τον καλύτερο συσχετισμό απόψεων που υπάρχει στη γείτονα χώρα" δήλωσε.
Ακούστε το ηχητικό:
Share it:
Reactions:

Πολιτική

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση