GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαχριστόπουλος για το Σκοπιανό: Ο μικρότερος ζωντανός οργανισμός, που είναι το κύτταρο, για να σωθεί πρέπει να προσαρμόζεται στο περιβάλλον

Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον R...

Στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
"Πίστευα, πιστεύω και συνεχίζω να πιστεύω ότι κάποια θέματα είναι λεπτού χειρισμού. Πιστεύω ότι είναι ένα θέμα λεπτό, που θα πρέπει να το αφήσουμε να το χειριστούν αυτοί που είναι ικανοί να το χειριστούν και ξέρουν και τις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαι της άποψης ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να λυθεί" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαχριστόπουλος και πρόσθεσε:
"Εγώ χαιρετίζω την απόφαση της Ιεραρχίας, γιατί μου αρέσει να συνθέτω και όχι να πολώνομαι, που είναι κατά των λαοσυνάξεων... Εγώ κρατώ τη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ, "εμπιστεύομαι τον Πρωθυπουργό, εμπιστεύομαι τον υπουργό Εξωτερικών".
Ερωτηθείς για το αν εμπεριέχεται αντίφαση στη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ, ότι δηλαδή από τη μια δεν δέχεται τον όρο "Μακεδονία" και από την άλλη εμπιστεύεται τον υπουργό Εξωτερικών που έχει δηλώσει ότι διαπραγματεύεται να είναι ο όρος "Μακεδονία" μέσα στη συμφωνία, απάντησε:
"Εγώ θα σας πω κάτι σαν γιατρός και κρατήστε το, ο μικρότερος ζωντανός οργανισμός που είναι το κύτταρο για να επιβιώσει, για να σωθεί, για να ζήσει πρέπει να προσαρμόζεται συνέχεια στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον... Δεν βλάπτει λίγη προσοχή σε ένα θέμα που θα πρέπει ίσως να χρειαστεί να αλλάξουν Σύνταγμα αυτοί οι άνθρωποι, ονομασίες".
Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν ταυτίζει την εκκλησία με την Χρυσή Αυγή και εκτίμησε ότι το non paper του υπουργείου Εξωτερικών δεν ισχύει. "Είναι λάθος. Το να έχει μια άποψη ένας ιεράρχης, δεν σημαίνει ότι την έχει όλη η ιεραρχία", είπε.
"Ότι μπορεί να γίνει, πρέπει να γίνει και σε αυτό το κομμάτι, να λήξει οριστικά. Εγώ είδα καλή πρόθεση από τους Σκοπιανούς... Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση... Οι ΑΝΕΛ θα συμβάλουν θετικά στο να βρεθεί λύση" σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση