GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρες αγωνίας για τη διάσωση της τραυματισμένης γυναίκας στον Όλυμπο - Στις έρευνες και ελικόπτερο super puma - ΦΩΤΟ

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μίας 35χρονης γυναίκας που έχει τραυματιστεί στην περιοχή στο λούκι του Στεφανιού, στον Όλυμπο, βρίσκετα...

Μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μίας 35χρονης γυναίκας που έχει τραυματιστεί στην περιοχή στο λούκι του Στεφανιού, στον Όλυμπο, βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11 το πρωί.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από το καταφύγιο "Γ. Αποστολίδης" και άμεσα ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στην επιχείρηση συμμετέχουν 11 άνδρες της ΕΜΑΚ και ένα ελικόπτερο super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μαζί με την 35χρονη γυναίκα από τα Σκόπια, βρίσκονται και δυο άνδρες. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η κατάσταση της υγείας της 35χρονης κρίνεται σοβαρή.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο λούκι του Στεφανιού σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρα.

Πηγή πληροφοριών/ ΦΩΤΟ: hrt.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση