GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αστρονομικό ποσό που προσέφεραν στον Κώστα Κεντέρη για να μπει στο Survivor 2 - BINTEO

Πολλά ονόματα ακούστηκαν φέτος, σχετικά με το ποιοι θα είναι οι παίκτες της ομάδας των "Διασήμων", στον δεύτερο κύκλο του Survi...

Πολλά ονόματα ακούστηκαν φέτος, σχετικά με το ποιοι θα είναι οι παίκτες της ομάδας των "Διασήμων", στον δεύτερο κύκλο του Survivor.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο Τούρκους παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, προσέγγισε τον Κώστα Κεντέρη και του προσέφερε το αστρονομικό ποσό των 150.000 ευρώ για να μπει στο παιχνίδι.
«Αρκετούς μήνες πριν ξεκινήσει το Survivor 2, η Acun Medya πρότεινε το αστρονομικό ποσό των 150.000 ευρώ στον Κώστα Κεντέρη, ώστε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, η Acun Medya είπε στον Ολυμπιονίκη ότι αυτό το ποσό θα το πάρει είτε καθίσει στο παιχνίδι μία εβδομάδα είτε 6 μήνες που θα διαρκέσει το Survivor. Από ό,τι μου είπαν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τον αθλητή, δεν θα έμπαινε ούτε με 200.000», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.
Δείτε το βίντεο από το "Ε":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση