GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο Survivor 2: Εκτός ο Καστίγιο - Ποιος παίρνει τη θέση του

Δεν θα έχει τελικά την ευκαιρία να δει τι….ψάρια πιάνει στο Survivor ο Νέρι Καστίγιο. Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός επιθετικός, όπως όλα δείχ...

Δεν θα έχει τελικά την ευκαιρία να δει τι….ψάρια πιάνει στο Survivor ο Νέρι Καστίγιο. Ο παλαίμαχος Ουρουγουανός επιθετικός, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης για να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο ψάρεμα και στον Άγιο Δομίνικο.
Εκείνος που φέρεται να πήρε τη θέση του στο παιχνίδι είναι ο Γιάννης Τσίλης.
Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον Super-fm Ιωαννίνων ο σπουδαίος αθλητής της κωπηλασίας. "Ήταν να πάει στο παιχνίδι ο Νέρι Καστίγιο, αλλά τελευταία στιγμή τους είπε όχι και πήραν εμένα" είπε μεταξύ άλλων. Εάν θα επαληθευτεί η συγκεκριμένη δήλωση του Γιάννη Τσίλη μένει να φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Survivor 2 είναι πολλοί. Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης Δρυμωνάκος, Βιργινία Δικαιούλια, Κατερίνα Δαλάκα είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση