GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καλό ταξίδι» στους νέους παίκτες του Survivor 2...

«Καλό ταξίδι» στους νέους παίκτες του Survivor 2 ευχήθηκε πρώην μαχητής του παιχνιδιού επιβίωσης, δίνοντας μάλιστα και συμβουλές για το π...

«Καλό ταξίδι» στους νέους παίκτες του Survivor 2 ευχήθηκε πρώην μαχητής του παιχνιδιού επιβίωσης, δίνοντας μάλιστα και συμβουλές για το πώς μπορούν να… κλέψουν ψωμί.
Ο λόγος για τον Γουίλι, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία από τον πρώτο κύκλο του Survivor στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:
«Καλό ταξίδι στα παιδιά που σε λίγες μέρες φεύγουν για Άγιο Δομήνικο. Το μάθημα που πήρα αυτές τις λίγες μέρες που έκατσα είναι ότι τα αποθέματα ψυχής είναι ποιο σημαντικά από τα σωματικά. Να είναι ταπεινοί και συγχρόνως ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να έμαθαν από τα δικά μας λάθη και να μην τα επαναλάβουν γιατί ο κόσμος είναι δύσκολο κοινό και θέλει προσπάθεια για να τον κερδίσεις. Όπως είπα και παλιότερα “ζήστε το” γιατί είναι once in a life time experience.. ???.
P.s. Για να πάτε να κλέψετε ψωμιά πάρτε το
Όλο ευθεία πρώτη στροφή δεξιά και συνεχίστε ευθεία.. μετά ?↗️?↪️?? «αστειεύομαι ??»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση