GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν τα... μαχαίρια στην πρώτη ψηφοφορία του Survivor 2 - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο φετινό Survivor κέρδισαν χθες οι "Μαχητές' με σκορ 10-9. Έτσι, η τρίτη συνεχόμενη ήττα των "Δ...

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας στο φετινό Survivor κέρδισαν χθες οι "Μαχητές' με σκορ 10-9. Έτσι, η τρίτη συνεχόμενη ήττα των "Διασήμων" τους οδήγησε στον αγώνα ατομικής ασυλίας.
Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε υπό καταρρακτώδη βροχή, ότι τον πρώτο κολιέ ατομικής ασυλίας -σύμφωνα με τους νέους κανόνες- παίρνει η Όλγα Φαρμάκη, αφού ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες νίκες στους αγώνες.
Από τον αγώνα προέκυψε το δεύτερο πρόσωπο που κέρδισε την ατομική ασυλία και ήταν η Μαρία Σαμαρίνου.

Και οι 24 παίκτες οδηγήθηκαν στη συνέχεια, στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια, καθώς η Ελένη Χατζίδου ψήφισε τον Γιάννη Δρυμωνάκο για αποχώρηση λέγοντας ότι «είναι έξω από τα νερά του», ενώ η Ξένια των REC ψήφισε τον Αλέξανδρο Παρθένη κοιτάζοντας την κάμερα και λέγοντας, «εσύ πρέπει να φύγεις σήμερα».

Οι "Διάσημοι" τελικά ψήφισαν και η κάλπη έβγαλε υποψήφια την Ελένη Χατζίδου.
Η Όλγα Φαρμάκη ψήφισε τον Γιάννη Δρυμωνάκο και η Μαρία Σαμαρίνου τον Αλέξανδρο Παρθένη.
Το ποιος θα λάβει τις λιγότερους ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και θα αποχαιρετήσει πρώτος τον Άγιο Δομίνικο θα το μάθουμε απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση