GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το tweet του Γιούνκερ για τον θάνατο του Πίτερ Σάδερλαντ

Ένα tweet στο οποίο δεν έκανε κάποια παρέμβαση για θέματα της Ε.Ε. ούτε και έδινε απάντηση σε "πυρά" αντιπάλων του έκανε σήμερα...

Ένα tweet στο οποίο δεν έκανε κάποια παρέμβαση για θέματα της Ε.Ε. ούτε και έδινε απάντηση σε "πυρά" αντιπάλων του έκανε σήμερα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω ανάρτησής του στο Twitter εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Πίτερ Σάδερλαντ. Και μπορεί ο εκλιπών να έχει το ίδιο επίθετο με τον διάσημο ηθοποιό, όμως, δεν υπάρχει καμία σχέση. Πρόκειται για τον πρώην Επίτροπο Γενικό Διευθυντή του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου και υπουργό Δικαιοσύνης της Ιρλανδίας.
«Με κάθε έννοια της λέξης, ήταν ένας αληθινός Ευρωπαίος που πίστεψε βαθιά στον ρόλο της ΕΕ και των άλλων διεθνών οργανισμών και στη σημασία τους για τη συνεργασία και τον διεθνή διάλογο. Ήταν ένας από τους θεμελιωτές του Εράσμους και από τους συνδιαμορφωτές της ενιαίας αγοράς», έγραψε στο twitter o πρόεδρος Γιούνκερ.
Εκπροσωπούσε το ευρωπαϊκό πνεύμα στην καθημερινή του εργασία και ήταν πεπεισμένος ότι αν εργαστούμε μαζί, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Η απουσία του θα είναι μεγάλη, κατέληξε ο κ. Γιούνκερ.

Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση