GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πειθαρχικό το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ μετά τις αντιδράσεις για τα tweets του - Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Νεολαίας της ΝΔ

Στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της νεολαίας, Δημήτρης Τρούπος μετά τις αναρτήσεις του ...

Στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της νεολαίας, Δημήτρης Τρούπος μετά τις αναρτήσεις του στο Twitter σχετικά με τον Πρωθυπουργό και τους Σκοπιανούς, για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του.
«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της νεολαίας της ΝΔ, Κώστας Δέρβος.
«Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ», συμπλήρωσε.
«Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», καταλήγει στη δήλωσή του επί του θέματος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την παραπομπή του κ. Τρούπου στο Πειθαρχικό της γαλάζιας νεολαίας.
Να σημειώσουμε ότι ο κ. Δέρβος απάντησε και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας μέσω Twitter ότι «το κόμμα που εκτρέφει Πολάκηδες και Καρανίκες δεν θα κάνει μαθήματα πολιτικού ήθους στην ΟΝΝΕΔ, ήδη ο Δημήτρης Τρούπος ζήτησε συγγνώμη και κλήθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο».
Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση