GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Νέα ρεκόρ για τον S&P 500 και τον Nasdaq

Ανοδικά έκλεισε σήμερα η Wall Street, με τον S&P 500 και τον Nasdaq να σημειώνουν νέα υψηλά ρεκόρ, παρά το ενδεχόμενο διακοπής λειτου...

Ανοδικά έκλεισε σήμερα η Wall Street, με τον S&P 500 και τον Nasdaq να σημειώνουν νέα υψηλά ρεκόρ, παρά το ενδεχόμενο διακοπής λειτουργίας υπηρεσιών του αμερικανικού δημοσίου. O Dow Jones αυξήθηκε 0,2%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,4% και 0,6%, αντίστοιχα.
Η αμερικανική Γερουσία έκανε αγώνα για να αποφύγει το κλείσιμο υπηρεσιών του αμερικανικού κράτους, καθώς τα μεσάνυχτα (ώρα Ουάσιγκτον) λήγει η προθεσμία για τη χρηματοδότησή τους, εν μέσω συνεχιζόμενων διαφωνιών μεταξύ των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων για την παράτασή της.
Οι διαπραγματεύσεις συνεχίσθηκαν σήμερα, μετά τη συνάντηση του ηγέτη των Δημοκρατικών στη Γερουσία με τον Πρόεδρο Τραμπ για την άρση του αδιεξόδου.
Η απογοητευτική πρόβλεψη της IBM για τα κέρδη οδήγησε σε βουτιά της μετοχής της 3,8%, ενώ η μετοχή της American Express υποχώρησε 1,7% μετά τις πρώτες τριμηνιαίες ζημιές που ανακοίνωσε μετά από 26 χρόνια.
Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση