GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με ισχυρά κέρδη

Με ισχυρή άνοδο έκλεισαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street, καθώς οι προσδοκίες των επενδυτών για υψηλότερα κέρδη οδήγησαν σε αύξηση των...

Με ισχυρή άνοδο έκλεισαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street, καθώς οι προσδοκίες των επενδυτών για υψηλότερα κέρδη οδήγησαν σε αύξηση των μετοχών όλων των κλάδων. Ο Dow Jones αυξήθηκε 1,25% στις 26.115,65 μονάδες, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν κέρδη 0,94% και 1,03%, αντίστοιχα.
Ο S&P 500 έχει κάνει μεγάλο ράλι φέτος, καταγράφοντας κέρδη 4,8% από την αρχή του έτους και κλείνοντας μόνο δύο συνεδριάσεις με απώλειες.
Ο Dow Jones έκλεισε για πρώτη φορά πάνω από τις 26.000 μονάδες. Η μετοχή της Boeing εκτινάχθηκε 3,5% μετά την ανακοίνωση από την εταιρεία μίας κοινοπραξίας με την Adient για την κατασκευή αεροπορικών καθισμάτων.
Η μετοχή της IBM αυξήθηκε 3% μετά την αναβάθμισή της από την Barclays, ενώ η μετοχή της Goldman Sachs υποχώρησε 2,2%, καθώς σημείωσε τις πρώτες τριμηνιαίες ζημιές μετά από έξι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση