GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με απώλειες

Πτωτικά έκλεισε σήμερα η Wall Street, καθώς οι απώλειες στους κλάδους που είναι ευαίσθητοι στην αύξηση των επιτοκίων αντιστάθμισαν τα κέρ...

Πτωτικά έκλεισε σήμερα η Wall Street, καθώς οι απώλειες στους κλάδους που είναι ευαίσθητοι στην αύξηση των επιτοκίων αντιστάθμισαν τα κέρδη των τεχνολογικών μετοχών. Ο Dow Jones υποχώρησε 0,4%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq σημείωσαν απώλειες 0,2% και λιγότερο από 0,1%, αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι το αμερικανικό χρηματιστήριο έκλεισε χθες με νέα ρεκόρ και τον Dow Jones να περνά για πρώτη φορά τις 26.000 μονάδες.
Η μετοχή της Boeing σημείωνε απώλειες 2,8% πριν το κλείσιμο της αγοράς, επιβαρύνοντας τον Dow, όπως και ο δείκτης των βιομηχανικών εταιρειών που υποχωρούσε 0,5%.
Οι επενδυτές παρακολουθούν στενά τις ανακοινώσεις εταιρικών κερδών, καθώς οι αποτιμήσεις των μετοχών αυξάνονται για μεγάλο διάστημα.
Οι Ρεπουμπλικάνοι επιδιώκουν να ψηφίσουν μία προσωρινή παράταση της χρηματοδότησης της κυβέρνησης, για να αποφευχθεί η διακοπή της λειτουργίας υπηρεσιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση