GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε με μεγάλες απώλειες η Wall Street

Mε μεγάλες απώλειες έκλεισε σήμερα η Wall Street, καθώς οι μετοχές του κλάδου υγείας και η αύξηση των αποδόσεων των ομολόγων του αμερικαν...

Mε μεγάλες απώλειες έκλεισε σήμερα η Wall Street, καθώς οι μετοχές του κλάδου υγείας και η αύξηση των αποδόσεων των ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου επιβάρυναν και τους τρεις μεγάλους δείκτες της. Ο Dow Jones υποχώρησε 1,4%, ενώ ο S&P 500 και ο Nasdaq κατέγραψαν απώλειες 1,1% και 0,9%, αντίστοιχα.
Οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων σκαρφάλωσαν σε υψηλά επίπεδα πολλών ετών μετά την έναρξη της διήμερης συνεδρίασης της Fed, η οποία μπορεί να φωτίσει τις προοπτικές αύξησης των επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ.
Οι μετοχές του κλάδου υγείας έριξαν τους μεγάλους δείκτες μετά την είδηση ότι η Amazon, η Berkshire Hathaway και η JPMorgan Chase θα συγκροτήσουν μία εταιρεία στον χώρο της υγείας. Ο δείκτης υγείας του S&P 500 μειώθηκε 2,1%, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πτώση από τους 11 κλαδικούς δείκτες.
Η ομιλία που θα κάνει απόψε ο Ντόναλντ Τραμπ για την κατάσταση του έθνους, θα αναλυθεί διεξοδικά για ενδείξεις αναφορικά με την εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσεις και τις δημόσιες επενδύσεις σε υποδομές.
Πηγή ρεπορτάζ: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση