GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουράντος στον ΑΝΤ1: Είχα καταγγείλει ότι δίνεται στα νοσοκομεία ακριβό φάρμακο της Novartis - ΒΙΝΤΕΟ

«Όποιος σκέφτεται λογικά, καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να είναι μόνο η Novartis», δήλωσε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κω...

«Όποιος σκέφτεται λογικά, καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να είναι μόνο η Novartis», δήλωσε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο κ. Λουράντος διευκρίνισε πως πρόκειται για μία προσωπική άποψη, που βασίστηκε στο γεγονός ότι η εκτίμηση για ζημιά άνω των 20 δισ. ευρώ που έχει υποστεί το Ελληνικό Δημόσιο δεν μπορεί παρά να την επιβεβαιώνει.
«Κάποιοι δεν πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι» είπε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τις απειλές που έχει δεχθεί στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος Λουράντος είπε πως η Αστυνομία έχει προστατεύσει τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.
Υπάρχουν οι αρμόδιοι που πρέπει να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι οι φαρμακοποιοί βλέπουν τις συνταγές και αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει.
Μάλιστα, ανέφερε ενδεικτικά : «Πριν από δύο χρόνια είχα καταγγείλει ότι ένα φάρμακο της Novartis για την ωχρά κηλίδα, δίνεται κατά κόρον στα νοσοκομεία παρότι υπάρχει ακριβώς ίδιο άλλης εταιρείας, που κατά κάποιον τρόπο έχει αγοραστεί από τη Novartis, και της οποίας το φάρμακο είναι πολύ φθηνότερο. Γιατί λοιπόν δίνεται κατά κόρον αυτό το ακριβό φάρμακο εις βάρος της οικονομίας και δεν δίνεται το φθηνότερο. Και βέβαια απάντηση δεν πήρα».
«Δεν περιμένω απολύτως τίποτα από κάποιους που δεν σέβονται την τσέπη του Έλληνα πολίτη», είπε καταλήγοντας ο κ. Λουράντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση