GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκαν στα 120 μέτρα πάνω από το έδαφος- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Η Kimberly Weglin και ο Ryan Jenks αποφάσισαν να παντρευτούν στο κενό και για την ακρίβεια 120 μέτρα από το έδαφος. Το σημείο που έγινε ο...

Η Kimberly Weglin και ο Ryan Jenks αποφάσισαν να παντρευτούν στο κενό και για την ακρίβεια 120 μέτρα από το έδαφος. Το σημείο που έγινε ο γάμος ήταν σε μια χαράδρα, στην έρημο Μοάμπ, στην πολιτεία της Γιούτα, σε ένα ειδικό δίχτυ, που ονομάζεται spacenet. Οι φωτογραφίες του γάμου τους έγιναν viral.

Στο σημείο αυτό συχνάζουν λάτρεις επικίνδυνων σπορ, όπως paraglyding και base-jumping. Επίσης, εκεί γίνεται το GGBY, η ετήσια συνάντηση ισορροπιστών σε σκοινί και μαζεύει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα αυτού του σπορ στην Αμερική.

Το 2016, η Κιμ κι ο Ράιαν αρραβωνιάστηκαν πάνω στο Spacenet. Ένα χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν στο ίδιο σημείο. Ο γάμος ήταν το εναρκτήριο event του φετινού φεστιβάλ.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση