GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΗΝΙΚΟ 1996! Η Τουρκία κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα...

Konstantinos Vergos   Η Τουρκία πλέον ουσιαστικά κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα, καθως δήλωσε οτι Ελληνικα νησιά ειναι δικά της. Πάντως ...

Η Τουρκία πλέον ουσιαστικά κήρυξε τον πόλεμο στην Ελλάδα, καθως δήλωσε οτι Ελληνικα νησιά ειναι δικά της. Πάντως οι Τούρκοι δεν εχουν δυνατοτητα να κερδισουν εναν πολεμο με την Ελλαδα κατα την αποψη μου. Δεν εχουν ουσιώδη υπεροπλία στο ναυτικό, που απαιτείται να κερδίσουν πολεμο με την Ελλάδα.
Ας μην πανικοβαλλομαστε, λοιπόν, ας διαμορφωσουμε στρατηγική οπως εχει πει ο ναυαρχος Τσαιλάς και ας δουμε πως θα ειμαστε ετοιμοι για πόλεμο, με επιπλέον συγχρονα πλοία.
Στην στροφη, οι Τούρκοι λογικά θα την 'φάνε'. Η Τουρκία θα βγει σε τεμάχια απο οποιονδηποτε πόλεμο, θα χανει εδάφη απο παντού.
---------------

Ελληνικά πολεμικά πλοία έχουν αναπτυχθεί στα Ίμια – «Σκηνικό πολέμου» στήνει η Άγκυρα.
Μέρες 1996 θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή των Ιμίων, μετά το χτύπημα που δέχτηκε πλοίο της Ελληνικής Ακτοφυλακής από τουρκικό πολεμικό πλοίο τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι εξελίξεις σε πολικό επίπεδο είναι ραγδαίες ενώ την ίδια στιγμή στρατιωτικά πλοία και των δύο χωρών βρίσκονται γύρω από την περιοχή των Ιμίων.

Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (12/02) όταν και έγινε γνωστό ότι οι Τούρκοι εμβόλισαν το σκάφος του Λιμενικού, στις Ένοπλες Δυνάμεις σήμανε κόκκινος συναγερμός, ενώ τα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού ενημερώθηκαν να είναι σε πολεμική ετοιμότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας μεγάλος αριθμός φρεγατών και πυραυλακάτων του ελληνικού στόλου που βρίσκονταν στο νότιο Αιγαίο, στο πλαίσιο των Ασκήσεων «Αστραπή» και «Βροντή» πήραν διαταγή να λάβουν θέσεις μάχης απέναντι από τον τουρκικό Στόλο.

Οι Τούρκοι μιλούν για συνολικά 8 ελληνικά πλοία και άγνωστο αριθμό υποβρυχίων.

Την ίδια ώρα, τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονταν στο Μυρτώο πέλαγος για τη διεξαγωγή σεναρίων των ασκήσεων, έλαβαν διαταγή να αναπτυχθούν στις Κυκλάδες.

2 σχόλια

  1. .... μακάρι να είχαν (έχουν) ακούσει την πολιτικοστρατιωτική επιστημονική μου στρατηγική τέλος 90 διότι το Αιγαίο ως Ελληνική Λιμνοθάλασσα θα είταν αδιαπέραστο με ένα δίκτυ καλύτερο από του ... Νίκου! Χωρίς να ιδρώνει ουδείς!
    Δεύτερο 96 δεν υπάρχει (δεν θα υπάρξει)! Ούτε δικαιολογία για "πολιτική" παρέμβαση!

    Πάταξον με Άκουσον δε .... κύριοι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκο Alex .... ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!

    Ίσως δεν το Έχεις καταλάβει από τα πολλά ψυχοφάρμακα που παίρνεις!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΣΥ Η ΜΚΟ-ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΝΤΡΑΒΑΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

    Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΑΙΓΑΙΟ/ΙΜΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 1967 (με ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΟ ως Το Μεδούλι ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΜΙΑ 1996) ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

    Η ΛΥΣΗ ΕΣΤΙ:

    Παύλος Μ./Σταύρος Ξαρχάκος/Νίκος Ξυλούρης με Χορωδία

    Τη ΣΠΑΘΑ σήκωσε και πάλι
    Του ξένου πάρε το κεφάλι
    Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ καρτεράνε
    Χτύπα προτού σε φάνε

    Αδέρφι την Καρδιά σου να `ν’ Ατσάλι
    Κάνε την Καρδιά σου φυλακή
    Ό,τι μας ΚΛΕΨΑΝΕ
    Και μας ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝΕ
    Αν θες να τ’ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ
    Σήκωσε ΣΠΑΘΑ ΦΟΝΙΚΗ

    Τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ
    Το ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΓΥΡΕΥΕΙΣ
    Τη Σπάθα σήκωσε και πάλι
    Του Ξένου πάρε το Κεφάλι
    Τον ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΕΡΑΝΕ
    ΧΤΥΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΕ


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ/ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!!!
    Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΟΡΔΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση