GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλεντερίδης στον ΑΝΤ1: "Εθνική προσφορά" οι δηλώσεις Μπουτάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γνωστός συγγρα...

Για τις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο γνωστός συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης.
Συγκεκριμένα, για το επεισόδιο στα Ίμια, ανέφερε ότι η επιθετικότητα του ο Ερντογάν, οφείλεται στο ότι στριμώχνεται από την τουρκική αντιπολίτευση στο εσωτερικό της χώρας του για τα 18 νησιά που διατείνονται ότι έχουμε στείλει στρατό και τα έχουμε καταλάβει.
"Θέλει με μια κίνηση στα Ίμια, είτε με κάτι άλλο που μπορεί να δούμε το επόμενο διάστημα να αποδείξει στο εσωτερικό της χώρας του, ότι δε θα επιτρέψει τετελεσμένα στο Αιγαίο", είπε ο κ. Καλεντερίδης.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για μετονομασία του αεροδρομίου "Μακεδονία" που προκάλεσαν αντιδράσεις, τις χαρακτήρισε "εθνική προσφορά" στο ελληνικό έθνος.
"Ο Μπουτάρης ξέρει πολύ καλά τι λέει. Υπάρχει συμφωνία. Κανείς δεν θα έχει την αποκλειστικότητα του όρου 'Μακεδονία', ούτε οι Σκοπιανοί, ούτε εμείς. Άρα ήδη έχει συμφωνηθεί να πέσουν οι ταμπέλες από το αεροδρόμιο. Γι' αυτό λέω ότι είναι εθνικό έργο. Όλα γίνονται εν κρυπτώ. Μας ενημερώνει λοιπόν να μην πέσουμε από τα σύννεφα. Γίνεται μια διαδικασία ερήμην των Ελλήνων πολιτών", σημείωσε.
Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση