GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβολικό - 22χρονος πλήρωσε εκτελεστή για να σκοτώσει την οικογένειά του και να πάρει την κληρονομιά - Ο "δολοφόνος" ήταν...αστυνομικός

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας θρίλερ και μάλιστα καλογραμμένο, ωστόσο αυτή η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη στη Ρω...

Θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας θρίλερ και μάλιστα καλογραμμένο, ωστόσο αυτή η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή και συνέβη στη Ρωσία.
Ένας 22χρονος, γόνος πλούσιας οικογένειας καθώς ο πατέρας του έχει ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο Σότσι αποφάσισε να ξεκάνει την οικογένειά του προκειμένου να απολαύσει μόνος του την...κληρονομιά. Πιάστηκε όμως στον ιστό της αράχνης που ο ίδιος εξύφανε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 22χρονος προσέλαβε πληρωμένο δολοφόνο για να εκτελέσει τον πατέρα του, την μητέρα του και την μικρή του αδελφή. Αυτό που δεν υπολόγισε ωστόσο είναι ότι ο "εκτελεστής" στον οποίο απευθύνθηκε ήταν τελικά αστυνομικός σε...μυστική αποστολή.
Το διαβολικό σχέδιο της αστυνομίας
Όπως γράφει η "Daily Mail" η αστυνομία έστησε παγίδα στον 22χρονο και σκηνοθέτησε την δολοφονία της οικογένειας του με τρόπο αριστουργηματικό όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες. Αυτές άλλωστε είδε και ο ηθικός αυτουργός της "δολοφονίας" προκειμένου να πειστεί και να πληρώσει τον "δολοφόνο".


Ο 22χρονος είχε δώσει το σχέδιο του σπιτιού όπου έγινε η σκηνοθετημένη δολοφονία και είχε σημειώσει που υπάρχουν κάμερες ασφαλείας.
Η συμφωνία προέβλεπε να πληρώσει 38.000 λίρες για να γίνει η "βρώμικη δουλειά". Τότε ήταν που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και πια ο 22χρονος δεν είχε άλλη επιλογή από το να ομολογήσει το έγκλημα.


Αυτό που σόκαρε τους αστυνομικούς ήταν η κυνική ομολογία του 22χρονου ο οποίος είπε "το σχεδίαζα για μήνες. Έχω τελειώσει μαζί τους. Δεν με καταλάβαιναν οπότε βρήκα έναν εκτελεστή".
Τραγικές φιγούρες από το διαβολικό σχέδιο του γιου τους, η μητέρα και ο πατέρας του οι οποίοι δέχτηκαν να παραστήσουν τους πεθαμένους προκειμένου η αστυνομία να ξετυλίξει το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης.
Ο 22χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση