GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 36χρονης Μαρίας Ιατρού - Βρέθηκαν χρήματα στο αυτοκίνητο της;

...

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 36χρονης Μαρίας Ιατρού που ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της, που είχε πέσει στη θάλασσα της Αμφιλοχίας. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι μέσα στο αυτοκίνητο της βρέθηκαν χρήματα, ενώ εντύπωση προκαλούν τα όσα λέγονται για την πινακίδα του αυτοκινήτου της, η οποία παραδόθηκε στην αστυνομία μία εβδομάδα μετά τον θάνατό της.

"Το βράδυ που έφεραν το αυτοκίνητο από τη θάλασσα κάποιοι που ήταν εκεί από τους ιθύνοντες άνοιξαν το καπό και είχε ένα τσαντάκι με ένα μάτσο πενηντάρικα, αυτή τη λέξη άκουσα το 'μάτσο', εδώ στα Αμφιλοχιώτικα ερμηνεύεται σε πολλά χρήματα τουλάχιστον 40-50 πενηντάρικα", αποκάλυψε ιδιοκτήτης εστιατορίου στην παραλία της Αμφιλοχίας, μιλώντας στο STAR και πρόσθεσε:

"(Την πινακίδα) ακούστηκε ότι την είχε βρει ένας ηλεκτρολόγος και ότι την είχε στο μαγαζί και την ημέρα που άκουσε ότι ψάχνουν αυτό το αυτοκίνητο πήγε και την παρέδωσε".

"Αυτό που θέλω εγώ είναι να λάμψει η αλήθεια, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος την υπόθεση", λέει ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης.

Πηγή πληροφοριών: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση