GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας 4χρονης Μελίνας: Πείτε μου ποιος φταίει για τον θάνατο του παιδιού μου, πού είναι τα πορίσματα;

«Έχω μείνει κατάπληκτος, έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που διαδραματίστηκαν χθες στη Βουλή», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του rea...

«Έχω μείνει κατάπληκτος, έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που διαδραματίστηκαν χθες στη Βουλή», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο Μάνος Παρασκάκης, πατέρας της 4χρονης Μελίνας, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2015 έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σχολιάζοντας τη μετωπική σύγκρουση των Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στην Ολομέλεια της Βουλής, και τα όσα ειπώθηκαν για την υπόθεση της κόρης του, ο πατέρας της ανέφερε ότι «μαθαίνω καταγγελίες, πράγματα που ούτε καν το περίμενα. Και δεν ήθελα να τα μάθω με αυτόν τον τρόπο. Άκουσα για πορίσματα, άκουσα για πρόσωπα που κατηγορούνται ευθέως και άκουσα για πορίσματα που δεν έχουν έρθει στα χέρια μου και πιστεύω ότι είμαι ο πρώτος που έπρεπε να το μάθει και όχι να είμαι στο σκοτάδι τώρα σχεδόν τρία χρόνια, τόσο καιρό. Να μην έχω καμία πληροφόρηση από κανέναν, πάρα μόνο να το μάθω από την τηλεόραση».
«Ζητάω να μάθω ποιος φταίει, τι λάθος κάνανε και ποιοι ευθύνονται. Γιατί τόσο καιρό δεν έχουν πάει τα πορίσματα στους δικηγόρους μου, στον εισαγγελέα», αναρωτήθηκε ο πατέρας της άτυχης Μελίνας.
Ακούστε τις δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση