GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου της 44χρονης - Διαψεύδει η αστυνομία - Το θρίλερ με το viber της Ειρήνης

Πολύ κοντά στην σύλληψη του δολοφόνου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη είναι οι αρχές σύμφωνα με τα όσα λένε οι συγχωριανοί της στην Κατοχή Α...

Πολύ κοντά στην σύλληψη του δολοφόνου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη είναι οι αρχές σύμφωνα με τα όσα λένε οι συγχωριανοί της στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Η αστυνομία από την πλευρά της, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr διαψεύδει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη πληροφορία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν έχει αλλάξει τίποτα στην υπόθεση».
Σελίδα που έχει ανοιχτεί από τις πρώτες ημέρες τους τραγικού χαμού της 44χρονης μητέρας ανέβασε χθες ανάρτηση σύμφωνα με την οποία είναι «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου… Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι αρχές».Τα σχόλια έπεσαν βροχή από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ανάρτησης με κάποιους να ,μιλούν για δικαίωση και ανάπαυση της ψυχής της, ορισμένους να αναφέρονται σε δυο δολοφόνους στον πληθυντικό και κάποιους άλλους να κάνουν λόγο για αποκατάσταση της αλήθειας.
Ποιοι και γιατί ενεργοποίησαν το Viber της Ειρήνης Λαγούδη

Συναγερμός σήμανε μετά από την είδηση ότι κάποιος ενεργοποίησε τον λογαριασμό που είχε στο Viber η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη και μάλιστα άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ της, την ώρα μάλιστα που το κινητό της παραμένει άφαντο, γεννώντας πολλά ερωτήματα.
Όπως εξήγησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων, Ιωάννης Πάσχος, για να φανεί ότι η Ειρήνη συνδέθηκε στο Viber τότε θα πρέπει κάποιος να μπήκε στην εφαρμογή.
«Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό εφόσον το κινητό τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί; Πιθανόν το κινητό βρίσκεται στα χέρια κάποιου ή κάποιος μπήκε από άλλη συσκευή, εφόσον αυτή είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό Viber της Ειρήνης», είπε ο κ. Πάσχος.
Σε ερώτηση αν η 44χρονη είχε ενεργοποιήσει το Viber μόνο στο κινητό της και όχι σε κάποια άλλη συσκευή, πώς θα μπορούσε κάποιος να μπει στο λογαριασμό της και να αλλάξει τη φωτογραφία προφίλ της ο κ. Πάσχος απάντησε:
«Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το κινητό της. Το Viber έχει μια σύνδεση με την κάρτα sim και αυτό είναι και το id μας στο δίκτυο της συγκεκριμένης εφαρμογής. Αν λοιπόν κάποιος έχει την κάρτα sim και την τοποθετήσει σε κάποιο κινητό, τότε εφόσον εγκαταστήσει το πρόγραμμα θα μπορεί να μπει στο λογαριασμό της 44χρονης».
Στην περίπτωση δε που έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή και σε κάποια άλλη συσκευή, τότε σύμφωνα με τον κ. Πάσχο ακόμα κι αν έχει χαθεί το κινητό, μπορεί να μπει στο Viber από τη νέα αυτή συσκευή.
Διευκρίνισε ακόμα ότι δεν είναι σύνηθες, αλλά ούτε και περίεργο που ενεργοποιήθηκε το Viber αρκετές μέρες μετά από την εξαφάνιση του κινητού της Ειρήνης, γιατί όπως είπε η συσκευή δεν έχει βρεθεί, πράγμα που σημαίνει πως προφανώς κάποιος την έχει στα χέρια του.
Όπως αποκάλυψε τέλος η εκπομπή, η νέα φωτογραφία που είναι πλέον προφίλ στο λογαριασμό της 44χρονης στο Viber είναι μια φωτογραφία με πρόσωπο από το πολύ άμεσο συγγενικό της περιβάλλον, γεγονός που γεννά ένα ακόμα πρόσθετο ερώτημα, το ποιος είναι αυτός που έχει πρόσβαση σε προσωπικές φωτογραφίες της Ειρήνης και πώς έχει συμβεί αυτό.
Πηγές: sinidisi.gr/Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση