GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες έρευνες στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης- Η αποκαλυπτική μαρτυρία και το αγροτικό

Νέο κύκλο ερευνών για την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη πυροδοτεί η αναζήτηση δύο υπόπτων, μετά τις αποκαλυπτικές ...

Νέο κύκλο ερευνών για την υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη πυροδοτεί η αναζήτηση δύο υπόπτων, μετά τις αποκαλυπτικές περιγραφές ενός μάρτυρα, που υποστηρίζει ότι είδε τους επιβάτες ενός μαύρου αγροτικού φορτηγού σε απόσταση αναπνοής από το αυτοκίνητο όπου βρέθηκε νεκρή και με εγκαύματα στο σώμα η 44χρονη.
Η νέα μαρτυρία που ήρθε στο φως ξεδιπλώνει μία άγνωστη έως τώρα πτυχή της υπόθεσης, διευρύνοντας τον κύκλο των υπόπτων, καθώς ο ένας εκ των δύο ανδρών που επέβαιναν στο μυστηριώδες αυτοκίνητο φέρεται ότι «ξεφορτώθηκε» κάτι στα νερά της λίμνης Τριχωνίδα! Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο μάρτυρας, ο οποίος βρέθηκε μαζί με φίλους του στη λίμνη στις 7 Ιανουαρίου, κίνησε τις υποψίες του ένα μαύρο Nissan που ήταν σταματημένο στον δρόμο. Το όχημα, που έφερε δύο γράμματα στην πινακίδα κυκλοφορίας, ήταν χτυπημένο στο μπροστινό δεξί φτερό, ενώ στην καρότσα είχε ένα κλουβί για σκυλιά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί.
Όταν ο ίδιος και οι φίλοι του πέρασαν από το σημείο, είδαν έναν άνδρα περίπου 25 χρονών να στέκεται πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, ενώ ο δεύτερος, ηλικίας γύρω στα 35, είχε περασμένο πάνω του έναν ασύρματο, στεκόταν στις όχθες της λίμνης και ακριβώς εκείνη τη στιγμή πέταξε κάτι στο νερό. Και οι δύο, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, φορούσαν στολές κυνηγών, αλλά δεν κρατούσαν όπλα.
Η αίσθηση του κινδύνου όταν αντίκρισαν τους δύο κυνηγούς ώθησε τα μέλη της παρέας να συνεχίσουν την πορεία τους και να απομακρυνθούν από την περιοχή. Όμως, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, το μαύρο αγροτικό με τους δύο άνδρες τους ακολούθησε για περίπου 300 μέτρα και στη συνέχεια χάθηκε μέσα σε έναν ελαιώνα.
Δευτερόλεπτα νωρίτερα η παρέα των φίλων είχε διακρίνει το Ford Ka της Ειρήνης Λαγούδη, που τράβηξε την προσοχή τους λόγω του ασυνήθιστου χρώματός του. Μάλιστα, ο μάρτυρας παρατήρησε τις πέτρες κοντά στα λάστιχα του οχήματος. γεγονός που τον έκανε να σκεφτεί ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου θα δυσκολεύτηκε να φτάσει στο σημείο εξαιτίας του δύσβατου χωματόδρομου.
Ο μάρτυρας, που έμαθε από τις ειδήσεις λίγες ημέρες αργότερα ότι στο χρυσαφί αυτοκίνητο που είχε δει βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δηλώνει βέβαιος πως οι επιβάτες του μαύρου Nissan είχαν δει το Ford Ka της Ειρήνης Λαγούδη.
Στο μεταξύ, «εθελοντική ομάδα ερευνών» που έχει δημιουργηθεί στο Facebook καλεί σε πορεία διαμαρτυρίας την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, προς το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, ζητώντας να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση.
Κόντρα συγγενών και αστυνομίας
Την ίδια ώρα, η οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας εμμένει στην εκδοχή ότι η 44χρονη έπεσε θύμα δολοφονίας και ξεσπά κατά των αστυνομικών Αρχών, κατηγορώντας τες για ολιγωρία. Απαντώντας στις αιχμές για τους χειρισμούς της Αστυνομίας, η Ένωση Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι οι αστυνομικοί «έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα» και προσθέτει χαρακτηριστικά:
«Σεβόμενοι τη μυστικότητα της προανάκρισης, τον πόνο της οικογένειας της εκλιπούσης καθώς και τις προσπάθειες των συναδέλφων μας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, θεωρούμε πως δημόσιες τοποθετήσεις που θίγουν το κύρος των Αρχών και προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των αστυνομικών είναι καταδικαστέες, δεν βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας και προκαλούν δυσχέρειες στις έρευνες των αστυνομικών και των δικαστικών αρμόδιων Αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση