GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο στοιχείο από κάμερα ασφαλείας που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης

Ένα βίντεο- ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που δείχνει την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη να οδηγεί το αυτοκίνητό της φορώντας ζ...

Ένα βίντεο- ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που δείχνει την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη να οδηγεί το αυτοκίνητό της φορώντας ζώνη ασφαλείας, περιπλέκει ακόμη περισσότερο το θρίλερ με τον θάνατο της άτυχης γυναίκας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.
Το εν λόγω βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τραβήχτηκε λίγες ώρες προτού η αδικοχαμένη μητέρα τριών παιδιών βρεθεί νεκρή μέσα στο Ι.Χ. της. Στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας διακρίνεται η άτυχη γυναίκα να οδηγεί το χρυσαφί Ford Ka. Όμως, προκαλεί εντύπωση ότι στα πλάνα φαίνεται ότι φοράει την ζώνη ασφαλείας της!
Σύμφωνα με τους οικείους της 44χρονης, αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει ότι δεν είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ίδιους, αν είχε αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο, δεν θα φρόντιζε λίγη ώρα προτού ανταμώσει τον θάνατο, να πάρει μέτρα για την ασφάλειά της!
«Σε αυτά τα πλάνα, από την ανάλυση του βίντεο, προκύπτει ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας. Δεν έχω, όμως, στα χέρια μου τη δικογραφία που έχει σχηματίσει η Ασφάλεια Αγρινίου. Εκεί, ενδεχομένως, θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα», ανέφερε ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα η ομάδα με τους ειδικά εκπαιδευμένους δύτες, οι οποίοι θα αναζητήσουν στον βυθό το χαμένο κινητό της 44χρονης χήρας. Θέμα ημερών είναι, επίσης, να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον και τα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το εμποτισμένο με πετρέλαιο φιτίλι που βρέθηκε στο μισοκαμένο ΙΧ και έχει δοθεί για ανάλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση