GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά το "θαύμα"...η τραγωδία - Πέθανε το βρέφος που είχε επανέλθει στη ζωή 45 λεπτά μετά το θάνατό του

Δεν τα κατάφερε τελικά το τριών μηνών βρέφος που συγκίνησε την κοινή γνώμη όταν επανήλθε στη ζωή 45 λεπτά μετά το θάνατό του στο Γενικό Ν...

Δεν τα κατάφερε τελικά το τριών μηνών βρέφος που συγκίνησε την κοινή γνώμη όταν επανήλθε στη ζωή 45 λεπτά μετά το θάνατό του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η κατάσταση της υγείας του βρέφους εξακολουθούσε να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και γι' αυτό είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, όπου τελικά έχασε τη μάχη με τον θάνατο.
Το τριών μηνών βρέφος όταν επανάκτησε στις 19 Φεβρουαρίου καρδιακή λειτουργία, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα και παραχνωειδή εμφορά.
Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, η μητέρα κατέθεσε στην Αστυνομία ότι πριν από τρεις ημέρες, ενώ το βρέφος βρισκόταν στην κατοικία του, έπεσε και χτύπησε στο μέτωπο, χωρίς όμως να ανησυχήσει κανένα από τα μέλη της οικογένειας, ώσπου ξεκίνησαν οι εμετοί. Τότε, το τριών μηνών βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε εισροφήσει εμέσματα και δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι προσπάθειες ανάνηψης, αρχικά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρις ότου αποκαταστάθηκε η καρδιακή, αλλά όχι και η εγκεφαλική λειτουργία του βρέφους.
Ακολούθως κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διενήργησαν σχετικές εξετάσεις και πήραν κατάθεση από την μητέρα του βρέφους για τον τρόπο με τον οποίο αυτό τραυματίστηκε και υπό ποιες συνθήκες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση