GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσοχή: Σκληρές εικόνες: Ακροβάτης πέφτει στο κενό από ύψος 6 μέτρων- ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ένας ακροβάτης έπεσε στο κενό κατά την εκτέλεση μιας εναέριας ακροβατικής κίνησης με τον δίδυμο αδ...

Το βίντεο με τη σοκαριστική στιγμή που ένας ακροβάτης έπεσε στο κενό κατά την εκτέλεση μιας εναέριας ακροβατικής κίνησης με τον δίδυμο αδελφό του, κάνει τον γύρο του κόσμου.
Ο Αντόν Μαρτίνοφ, 33 ετών, έπεσε από ύψος 6 μέτρων στο έδαφος. Υπέστη δύο κατάγματα στη σπονδυλική του στήλη και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, αναγκάζοντας τους γιατρούς να τον βάλουν σε τεχνητό κώμα. Ο ακροβάτης αναρρώνει τώρα στην εντατική φροντίδα στο Elista της Ρωσίας, καθώς η γυναίκα του και ο δίδυμος αδερφός βρίσκονται στο πλευρό του.
Ο ακροβάτης εκτελούσε σόου, το οποίο έχει κάνει εκατοντάδες φορές χωρίς να φορά εξοπλισμό ασφαλείας. Ήταν σε περιοδεία με το τσίρκο Mstislav Zapashny από τη Μόσχα όταν έγινε το τρομακτικό ατύχημα.
Ο υπεύθυνος για τις περιοδείες του τσίρκου δήλωσε "Το ατύχημα δεν προκλήθηκε από σπασμένο καλώδιο. Μιά ζώνη βγήκε από το καραμπίνερ, φαίνεται και στο βίντεο. Διεξάγεται έρευνα» υπογράμμισε ο Parviz Gadzhiyev.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση