GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο εγκληματίας στον οποίο δόθηκε χάρη μία ώρα πριν από την εκτέλεσή του– BINTEO

Μία ώρα πριν την εκτέλεση της θανατικής ποινής ενός κατάδικου στο Τέξας, ο κυβερνήτης της πολιτείας ακύρωσε τη διαδικασία δίνοντάς του χά...

Μία ώρα πριν την εκτέλεση της θανατικής ποινής ενός κατάδικου στο Τέξας, ο κυβερνήτης της πολιτείας ακύρωσε τη διαδικασία δίνοντάς του χάρη, κατόπιν έκκλησης της οικογένειας του κατάδικου. Όπως σημειώνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση ακύρωσης της θανατικής ποινής.
Ο 38χρονος Τόμας Γουατάκερ είχε καταδικαστεί για τον σχεδιασμό της δολοφονίας της 51χρονης μητέρας και του 19χρονου αδελφού του. Ο πατέρας του στην ίδια υπόθεση είχε δεχτεί σφαίρα στο στήθος, αλλά επέζησε.
Ωστόσο, ήταν ο ίδιος ο πατέρας του ήταν που ζήτησε συγχώρεση για τον γιο του, λέγοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του τον έχουν συγχωρέσει και δεν θέλουν να εκτελεστεί. Την Τρίτη το Συμβούλιο Εφετών είχε ομόφωνα συστήσει την ακύρωση της εκτέλεσης του 38χρονου και το βάρος της οριστικής απόφασης έπεσε στον κυβερνήτη.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση