GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο πατέρας της αθλήτριας από την Κρήτη του καλλιτεχνικού πατινάζ μετά το σέξι ατύχημά της στον πάγο- BINTEO

Ο πατέρας της Γκαμπριέλα Παπαδάκη, της 22χρονης αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ που κατά τη διάρκεια τους προγράμματος τής λύθηκε το ...

Ο πατέρας της Γκαμπριέλα Παπαδάκη, της 22χρονης αθλήτριας του καλλιτεχνικού πατινάζ που κατά τη διάρκεια τους προγράμματος τής λύθηκε το κουστούμι, σχολιάζει μέσω του USA Today την άτυχη στιγμή της κόρης του.
«Αυτό το ατύχημα δεν θα τη λυγίσει. Είναι πολύ σκληρή και έχει δουλέψει πάρα πολύ. Περιμένετε και θα δείτε τι θα παρουσιάσει στη συνέχεια. Είμαι υπερήφανος για την ίδια, ειδικά σήμερα», λέει ο πατέρας της.

Η 22χρονη Γκαμπριέλα έχει πατέρα Έλληνα και μητέρα Γαλλίδα. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως μετά το ατύχημά της, οι διοργανωτές συνέχισαν να δείχνουν πλάνα της. Οι ίδιοι απάντησαν: «καλύπτουμε όλες τις εμφανίσεις και το ίδιο κάναμε και σε αυτή την περίπτωση με τα replay όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Παπαδάκη».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση