GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρώμη «ντύθηκε» στα λευκά και οι Ιταλοί το απολαμβάνουν- ΒΙΝΤΕΟ

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ευρώπη δημιούργησε ένα ασυνήθιστο σκηνικό στην Ρώμη. Η ιταλική πρωτεύουσα «ντύθηκε» στα λευκά,...

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ευρώπη δημιούργησε ένα ασυνήθιστο σκηνικό στην Ρώμη. Η ιταλική πρωτεύουσα «ντύθηκε» στα λευκά, καθώς ένα παχύ στρώμα χιονιού κάλυψε τα πάντα.
Είναι πρώτη χιονόπτωση στη Ρώμη εδώ και έξι χρόνια και τα πάντα έχουν καλυφθεί από χιόνι: από την Βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό μέχρι το περίφημο Κολοσσαίο. Ίδια εικόνα και στα άλλα δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, όπως τα Ισπανικά Σκαλιά, η Φοντάνα ντι Τρέβι και το Κάστρο Sant’Angelo.
Πολλοί δρόμοι και όλα τα σχολεία της Ρώμης έχουν κλείσει και η αστυνομία καλεί τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους. Ωστόσο, μικροί και μεγάλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες και να παίξουν με το χιόνι. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου ακόμη και ιερείς έπαιξαν χιονοπόλεμο με τους φοιτητές Θεολογίας!
Περισσότερο από όλους, δείχνουν να απολαμβάνουν τη χιονισμένη Ρώμη οι τουρίστες της πόλης!
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση