GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Αισθάνομαι «τσαλακωμένος» αριστερός - ΒΙΝΤΕΟ

«Αισθάνομαι ένας "τσαλακωμένος" αριστερός», δήλωσε στη συνέντευξη του στον Alpha ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος α...

«Αισθάνομαι ένας "τσαλακωμένος" αριστερός», δήλωσε στη συνέντευξη του στον Alpha ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με την τρόικα και στην τοποθέτηση του Μελανσόν πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωπαϊκή Αριστερά με την πολιτική λιτότητας που ακολουθεί.
«Με το σχέδιο που παρουσίασα και αυτό που είναι δικό μας πρόγραμμα, ήταν ένας συμβιβασμός, αλλά δεν νιώθω τύψεις γι' αυτό», είπε ο κ. Τσακαλώτος.
«Δεν υπήρχε εναλλακτική. Ο κ. Μελανσόν είναι ένας προοδευτικός πολιτικός, αλλά εγώ έλεγα και λέω, ότι αν διαλυθεί η ευρωζώνη, δεν θα είναι από την Αριστερά. Λίγο τσαλακωμένος μπορεί να είμαι μετά τη διαπραγμάτευση, αλλά όταν κυβερνάς πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς», συμπλήρωσε.
«Συμβιβασμένος αριστερός;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Τσακαλώτο να απαντά: «Τσαλακωμένος». Το συμβιβασμένος είναι πιο βαρύ.
Δείτε το βίντεο από τον Αlpha:

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση