GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και στη Θεσσαλονίκη

Να πιστοποιούνται ελεύθερα στην υφιστάμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμώνόσοι συμβολαιογράφοι το επιθυμούν, ώστε «να μην καθίστατα...

Να πιστοποιούνται ελεύθερα στην υφιστάμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμώνόσοι συμβολαιογράφοι το επιθυμούν, ώστε «να μην καθίσταται αδύνατη η διενέργεια μετά από ενδεχόμενη λύση της αποχής» τους, αποφάσισαν τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης ( Σ.Σ.Ε.Θ), απόψε, σε έκτακτη γενική συνέλευση τους.
Η σημερινή γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα εβδομήντα δύο συμβολαιογράφων, μελών του συλλόγου. Η ψηφοφορία επί του αιτήματος συγκέντρωσε 119 ψήφους υπέρ, ενώ 74 καταψήφισαν.
Ωστόσο, η αποχή των συμβολαιογράφων συνεχίζεται, σύμφωνα με απόφαση προηγούμενης γενικής τους συνέλευσης, μέχρι τις 4 Μαρτίου.
Έξω από τα γραφεία του συμβολαιογραφικού συλλόγου, στην οδό Καλαποθάκη, για όση ώρα διήρκεσε η συνέλευση, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από τον «Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης», τα μέλη του οποίου καλούσαν τους προσερχόμενους στη συνέλευση συμβολαιογράφους να καταψηφίσουν και φώναζαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση