GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αμερικανικές αρχές δεν άφησαν τον Άνγκους να κατέβει για... κυβερνήτης του Κάνσας - ΦΩΤΟ

Προβληματισμένος, αν όχι... απογοητευμένος εμφανίζεται να είναι ο Άνγκους λίγο μετά την είδηση ότι οι αμερικανικές αρχές του στέρησαν τη ...

Προβληματισμένος, αν όχι... απογοητευμένος εμφανίζεται να είναι ο Άνγκους λίγο μετά την είδηση ότι οι αμερικανικές αρχές του στέρησαν τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του κυβερνήτη του Κάνσας. Μόνο που ο Άνγκους δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα αξιολάτρευτος σκύλος ράτσας Βίσλα που ζει τα τρία χρόνια της ζωής του στο Κάνσας μαζί με τον ιδιοκτήτη του.
Ο Τέραν Γούλι, κάτοικος της πόλης Χάτσινσον, υπέβαλε αίτηση ώστε ο σκύλος με το μπρούτζινο τρίχρωμα να διεκδικήσει το αξίωμα. Όμως οι αρχές διέκοψαν την εκστρατεία του προκειμένου το δραστήριο κυνηγόσκυλο να κατέβει στην αρένα της πολιτικής.
«Το πολιτικό του πρόγραμμα θα ήταν δωρεάν μπάλες-παιχνίδια για σκύλους για μια ζωή. Είναι λίγο στεναχωρημένος, αλλά και λίγο ανακουφισμένος, επειδή δεν θα χρειαστεί να πάει σ' όλες αυτά τα ανούσια ντιμπέιτ», είπε ο Γούλι.
Ο Τέραν Γούλι εξήγησε πως αποφάσισε να υποβάλει την αίτηση όταν διάβασε στον Τύπο πως είχαν κάνει το ίδιο έφηβοι και ότι δεν υπήρχε σχεδόν καμιά προϋπόθεση για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα. Τελικά αποδείχθηκε πως υπήρχε μία...
«Ένας σκύλος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος κυβερνήτης. Σύμφωνα με το Σύνταγμα του Κάνσας ο κυβερνήτης πρέπει να είναι άνθρωπος», ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κάνσας, Σαμάνθα Πότερ.
Ένας από τους ανθρώπους που έχουν θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του κυβερνήτη είναι ο ρεπουμπλικάνος Κρις Κόμπακ, στέλεχος της κυβέρνησης του Κάνσας. «Είμαι σίγουρος πως ο Κόμπακ φοβόταν πως θα έχανε στις εκλογές από τον Άνγκους», είπε χιουμοριστικά ο Γούλι.
Πηγή πληροφοριών: reuters, CBS news, Kansas City Star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση