GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβες» στην θεατρική Αθήνα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Ειδήσεις-ειδήσεις-ειδήσεις και παρασκήνια! Απ’ όλα σου έχω. Και «βόμβες»! Φύγαμ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
Ειδήσεις-ειδήσεις-ειδήσεις και παρασκήνια! Απ’ όλα σου έχω. Και «βόμβες»! Φύγαμε!
-Μπορεί να μου «την έπεσαν» που έγραψα πως πρόκειται να δούμε τον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ»στον «Ελληνικό Κόσμο» και να μου έκρουσαν τον...κώδωνα πως μπορεί να διαψευστώ-ή να με...διαψεύσουν-,τελικά όμως όλα προχωρούν όπως τα έχω γράψει! Ο «Ερωτευμένος Σαίξπηρ»θα ανέβει τον Οκτώβριο στο φιλόξενο θέατρο της οδού Πειραιώς σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο [η παρτενέρ του αναζητείται ακόμα!]. Λες να ξαναχτυπήσει το τηλέφωνό μου για νέα παράπονα; Η People πάντως θα «χτυπήσει» αμεσότατα στο ίδιο θέατρο,μια και από τον Μάιο θα εισβάλλουν σε αυτό... Γάτες έτοιμες για όλα! Μη...βγάζετε νύχια,τη δουλειά μου κάνω και αυτό είναι μάλλον που ενοχλεί!
-Στο θέατρο«Λαμπέτη»πρόκειται να «χτυπήσει» από ότι «αλίευσα»ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς! Γράφει,μου λένε,δικό του θεατρικό έργο και θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό...Λες εκεί να έχει «κλείσει»η Ζέτα Μακρυπούλια που αρνείται όσες –δελεαστικές και μη-προτάσεις της γίνονται λέγοντας πως έχει ήδη «κλειδώσει»αλλού;Διόλου απίθανο αφού είναι «αυτοκόλλητοι» με τον Αλευρά κι ήθελαν από καιρό να συνεργαστούν.Να σημειώσεις δε πως πρόσφατα εκείνος δούλεψε με τον σύντροφό της Ζέτας Μιχάλη Χατζηγιάννη με αποτελεσματικότητα.
-Ενώ ήταν σίγουρο πως θα δούμε τον Κώστα Κόκλα σε νέο έργο των Ρέππα- Παπαθανασίου που προγραμματιζόταν να ανέβει στο θέατρο «Γκλόρια»κάτι... στράβωσε στη διαδρομή.Όπως σε είχα ενημερώσει «σιγουράκια» φέρονταν να είναι στην διανομή ο Κόκλας και οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος- Τάσος Γιαννόπουλος.Στην διαδρομή κάτι... τσάκισε,ο Κόκλας είναι εκτός και δεν έχουν καταλήξει τι μέλλει γενέσθαι.
-Μια και ο λόγος για τον Κώστα Κόκλα όμως θέλω να σε ενημερώσω πως δεν θα τον δούμε τελικά στη θερινή περιοδεία της «Μαντάμ Σουσούς»-είναι πια σίγουρο-και πως γίνονται διαβουλεύσεις με ηθοποιούς προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος ηθοποιός που θα παίξει τον Παναγιωτάκη.
-Θα παίξει η Δήμητρα Ματσούκα στο γερό μιούζικαλ «Ματίλντα»που όπως «πρόδωσα» χθες θα ανέβει του χρόνου στο «Ακροπόλ»; Άκουσαν λέει έντονα το όνομά της για εκεί, αλλά έγκυρη πηγή μου με ενημερώνει πως έπεσε μια ιδέα στο τραπέζι,που τελικά δεν προχώρησε...Για την ώρα η ηθοποιός έχει ρίξει το βάρος της στο «Μια ξεχωριστή μέρα»που ξεκινά αύριο στο «Άλμα» και μελετάει τις προτάσεις που έχει χωρίς να έχει ακόμα καταλήξει σε κάποια απ’αυτές.
-ΕΙΔΗΣΗ. Στο «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες»που όπως πρώτος σε ενημέρωσα θα δούμε του χρόνου στο «Βέμπο»σε διασκευή-σκηνοθεσία των Ρέππα-Παπαθανασίου με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη-Γιάννη Ζουγανέλλη «έκλεισε» και ο έμπειρος Σπύρος Μπιμπίλας...
-ΕΔΩ ο Λάκης,εκεί ο Λάκης,που [θα]είναι ο Λάκης; Διάφορα και διαφορετικά σενάρια ακούω για τον Λάκη Λαζόπουλο που...χτυπά στο «Αθηνών»με το «Απελπισίτο»του. Που θα είναι τον επόμενο χειμώνα;Κάτι «παίζει» για «Βρετάνια»μου λένε χωρίς να βάζουν... χέρι στη φωτιά. Συζητούν,λέει,μήπως ... μετακομίσει εκεί το «Απελπισίτο»του,εκτός αν ετοιμάσει κάτι καινούργιο...Και πάλι,χέρι στη φωτιά δεν βάζω.Ίσως να «χτυπήσει» αλλού ή...και αλλού.Δεν ξέρω.Θα μάθω...
-Έκαναν λέει πρόταση στον Τάκη Ζαχαράτο που «τα σπάει»στο «Cabaret»του «Παλλάς» να είναι του χρόνου στο «Γκλόρια»με την «Ξανθιά φράουλα»,αλλά θετική απάντηση δεν πήραν...Κάνει focus στο «Cabatet»του και μετά από αυτό θα δει πως θα κινηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση