GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήκε σε μηχάνημα ακτίνων Χ γιατί δεν ήθελε να αφήσει με τίποτα την τσάντα της- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα άφησε το προσωπικό, αλλά και τους ταξιδιώτες, άφωνους, όταν μπήκε στο μηχάνημα ακτίνων Χ, σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό επειδή ...

Μια γυναίκα άφησε το προσωπικό, αλλά και τους ταξιδιώτες, άφωνους, όταν μπήκε στο μηχάνημα ακτίνων Χ, σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό επειδή δεν εμπιστευόταν το προσωπικό με την τσάντα της.
Η γυναίκα δεν ήθελε να αποχωριστεί λεπτό την τσάντα της και οι φωτογραφίες της μέσα από το μηχάνημα κάνουν το γύρο του κόσμου. Η γυναίκα έβαλε τις βαλίτσες της μέσα στο μηχάνημα πριν περπατήσει στο σημείο ελέγχου ασφαλείας κρατώντας τη μικρότερη τσάντα. Το προσωπικό ασφαλείας της είπε ότι αυτή η τσάντα θα πρέπει επίσης να ελεγχθεί και απρόθυμα γύρισε πίσω στον σαρωτή αποσκευών.

Έβαλε την τσάντα της στον ιμάντα του σιδηροδρομικού σταθμού Dongguan στη νότια Κίνα, πριν αναρριχηθεί και η ίδια στον ιμάντα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της τσάντας και των τιμαλφών, που είχε μέσα.
Είναι άγνωστο τι περιείχε η τσάντα, πάντως το προσωπικό του σταθμού συμβουλεύει τους επιβάτες να μην εισέρχονται στα μηχανήματα ακτίνων Χ, καθώς η ακτινοβολία που εκπέμπεται από τους σαρωτές μπορεί να είναι επιβλαβής.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση