GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος για Μίκη Θεοδωράκη: Το "αδέλφια μου ναζιστές" ούτε γι' αστείο δεν πρέπει να λέγεται

"Η μετατόπιση του κ. Θεοδωράκη σε θέσεις μισαλλόδοξες και πολιτικά ακραίες, είναι μια θλιβερή εξέλιξη", ανέφερε ο υπουργός Επικ...

"Η μετατόπιση του κ. Θεοδωράκη σε θέσεις μισαλλόδοξες και πολιτικά ακραίες, είναι μια θλιβερή εξέλιξη", ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, όσο αφορά την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα. " Αν, αναφερόμενος στον αριστερόστροφο ναζισμό ο οποίος είναι και ο πιο επικίνδυνος κατά τη γνώμη του, αναφερότανε και στο ίδιο τον εαυτό του και τον ίδιο του τον εαυτό... Το "αδέλφια μου ναζιστές, ούτε γι' αστείο δεν πρέπει να λέγεται".
Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για το συλλαλητήριο, ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε:
«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να πει τη θέση του για τη διαπραγμάτευση. Πρέπει να πει με πολλή σαφήνεια αν ο ίδιος και το κόμμα του υιοθετούν αυτήν την πολιτική θέση», τόνισε ο υπουργός.
Η στάση της κυβέρνησης, επεσήμανε, δεν έχει τίποτε διαφορετικό από τη στάση των κυβερνήσεων τα τελευταία δέκα χρόνια. Έθεσε δε, το ερώτημα αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαγράφει όσα ειπώθηκαν από το 2007 και μετά.
Διερωτήθηκε μάλιστα, αν το σύνθημα του συλλαλητηρίου, "καμία χρήση του όρου Μακεδονία από τους γείτονές μας", είναι μια θέση που μπορεί και πρέπει να υιοθετηθεί από την ελληνική εξωτερική πολιτική. «Αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «από εκεί και πέρα ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη του».

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ MERDE!!!

    Είναι η "Μοντέρνα" "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ New Age του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού!
    Αυτή Έχει ΜΟΡΦΗ ΕλιτοΕσωτερίστικη που Είναι και η ΕΣΩΤΕΡΙΚΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!! Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! Έτσι Δικαιολογούσαν την ... "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ και την "ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ έχουν ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ πιό "Ειρηνικές" και πιό "Αποδοτικές"!!! Οι "ΚΑΠΟ" μέσα Στον Λαό ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ"!!!

    Στην Χώρα Μας Αυτό Στα Πλαίσια Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού το βλέπουμε ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ:

    1. Στο ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Κατηγορούν Ενα Λαό με τα χειρότερα Προσβλητικά Επίθετα μέχρι και το ότι "οφείλεται" στο ... DNA ΤΟΥ και Του Φορτώνουν ΈΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!

    2. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: Παράλληλα θέλουν να την Εξαφανίσουν την Ιστορία Του που Εδω ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Στην "Αυριανή" Κοινωνία της ΥΦΗΛΙΟΥ του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού Του ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΦΑΡΟΣ!!! Το Όνομα/Ορος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για Την "Δημιουργία" Εικονικού Κράτους/Εθνους/Ιστορίας ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (και Εδαφικής) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .... με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!!!!


    [Σημ. Πέστε του Αξούριστου ότι ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ τον Ελληνικό Λαό τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα ώς: Φασίστες Εθνικιστές Μισαλόδοξους ως ως ως!!! Αλλάζετε ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ "Ανώνυμες Αριστεράς Εταιρείες Α.Ε" ώς ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ Goebels Έννοιες της Ομιλίας Του Μίκη!!! Την Ειρωνεία Και Τον Αυτοσαρκασμό Του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ Αποικιοκρατούμενοι Λακεδοραγιάδες/Εθνομηδενιστές ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση