GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση της ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Η ΝΔ, με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» την επομένη του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης το 1992, όπου υπάρχε...

Η ΝΔ, με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» την επομένη του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης το 1992, όπου υπάρχει το εξής κείμενο: «Με ωριμότητα που έπεισε και τους πλέον δύσπιστους, αλλά και πατριωτικό παλμό, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απ' όλη τη Μακεδονία εξέφρασαν χθες -σε μία συγκέντρωση με ιδιαίτερη μαζικότητα και ενωτικό χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη- την εθνική ευαισθησία τους και την αποφασιστικότητά τους να προασπίσουν την ακεραιότητα, την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομία του Ελληνισμού».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως η επίσημη εφημερίδα της Αριστεράς κυκλοφόρησε τότε με τίτλο «ΠΑΛΜΟΣ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Παράλληλα, σημειώνει ότι θα είχε ενδιαφέρον, η κυβέρνηση να σχολιάσει δήλωση του αείμνηστου Λεωνίδα Κύρκου, ο οποίος ήταν παρών στο συλλαλητήριο. Η εν λόγω δήλωση είναι η εξής: «Επρόκειτο για μία τεράστια λαϊκή εκδήλωση, που τη χαρακτήριζε η έντονη ευαισθησία απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αμφισβήτησης των συνόρων της ελληνικής Μακεδονίας, πλαστογράφησης της ιστορίας και υφαρπαγής της ιστορικής κληρονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση