GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΜΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! «Γιατί αποφάσισα να μιλήσω στο συλλαλητήριο...»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετέχει και να είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του  για την Μακεδονία στην Αθήνα, απ...

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετέχει και να είναι ένας από τους κεντρικούς ομιλητές του  για την Μακεδονία στην Αθήνα, αποκαλύπτει με άρθρο του στην Real News o Μίκης Θεοδωράκης.

Ο μουσικοσυνθέτης αρχικά κάνει αναφορά σε ένα βίντεο που παίζεται τις τελευταίες μέρες που δείχνει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να δηλώνει ότι οφείλουμε να συμφωνήσουμε με τα Σκόπια και να αποδεχθούμε από την πλευρά μας το όνομα «Μακεδονία» με την προσθήκη διάφορων προσδιορισμών. Συνεχίζοντας, κάνει μία παρένθεση στην οποία περιγράφει μία ιστορία από την εποχή που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός.

Με αφορμή αυτή την ιστορία ο μουσικοσυνθέτης κατηγορεί τους Αμερικανούς για την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τονίζει: «Σε αυτή, λοιπόν, την ψυχολογική κατάσταση νομίζω ότι στο βίντεο που προανέφερα δεν υπολόγιζε σωστά ότι εκείνο που ζητούσαν οι Σκοπιανοί και οι προστάτες τους είναι το ίδιο που ζητάνε και σήμερα: την ιστορική νομιμοποίηση της παραχάραξης της Ιστορίας που μπορεί να την προσφέρει μονάχα η αποδοχή του ονόματος από μέρους της Ελλάδας».

«Οι ίδιοι κύκλοι που βάφτισαν ακροδεξιό το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη διαβάζω ότι μαζεύουν υπογραφές για να με εμποδίσουν να μιλήσω στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα βαφτίζοντας το κι αυτό ναζιστικό! Υπήρχε αρχικά κάποιος ακροδεξιός που είχε κλείσει την ημερομηνία, μετά όμως ο δήμαρχος κ.Καμίνης, παρά τις αντιρρήσεις τις Συριζαίας αντιδημάρχου και ύστερα από παρέμβαση του καθηγητή κ. Κασιμάτη, έδωσε τη σχετική άδεια στη Συντονιστική Επιτροπή Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου. Γι′ αυτό και αποφάσισα να πάω να μιλήσω, παραμερίζοντας τους κινδύνους για την υγεία μου όσο και – προπαντός- τα φαρμακερά βέλη όλων αυτών που οι περισσότεροι έχουν γίνει για διάφορους λόγους προπαγανδιστές των συμφερόντων αυτής της μεγάλης διεθνούς δύναμης που μας εξουσιάζει και φυσικά και της σημερινής κυβέρνησης που έφερε στο προσκήνιο το Σκοπιανό υπακούοντας τις εντολές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ», καταλήγει ο Μίκης Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση