GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό "αντίο" του συνορειβάτη του γιατρού που έχασε τη ζωή του στις Άνδεις

Στην Αργεντινή βρίσκεται ακόμα ο συνορειβάτης του Δημήτρη Κωνσταντίνου, του γιατρού που έχασε τη ζωή του πριν από έναν μήνα περίπου, ενώ ...

Στην Αργεντινή βρίσκεται ακόμα ο συνορειβάτης του Δημήτρη Κωνσταντίνου, του γιατρού που έχασε τη ζωή του πριν από έναν μήνα περίπου, ενώ έκανε ορειβασία στις Άνδεις.
Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος, η σορός του άτυχου γιατρού έχει επαναπατριστεί, ενώ η δική του επιστροφή θα καθυστερήσει λίγες ημέρες. Μίλησε επίσης, με συγκινητικά λόγια για τον φίλο του, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν άνθρωπο δυναμικό με ήθος και αξίες.
Δείτε την ανάρτηση:
"Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επαναπατρισμού από την Αργεντινή στην Ελλάδα, της σορού του ορειβάτη και γιατρού Δ.Κωνσταντίνου, που έφυγε από κοντά μας πριν από ένα μήνα στις Άνδεις, πιθανότατα από καρδιακή ανακοπή. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στην Πάτρα. Η δική μου επιστροφή θα καθυστερήσει λίγες μέρες ακόμη καθώς παρά τις προσπάθειες της Ελληνικής Πρεσβείας για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, δεν έχει βγει ακόμη το επίσημο πόρισμα για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του. Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου ήταν ένας άνθρωπος δυναμικός με ήθος και αξίες για τον οποίο ο αθλητισμός και η ορειβασία αποτελούσαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της ύπαρξης του. Αιωνία του η μνήμη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση