GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια

"Το 2018 θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης. Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε, ...

"Το 2018 θα είναι χρονιά μεγάλης πολιτικής μάχης. Είμαστε σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα. Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε, ώστε να ισχυροποιήσουμε το μέτωπο των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να κερδίσουμε μία μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία αλλαγής", δήλωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Πάρου και Αντιπάρου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις Κυκλάδες.
Ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, ανέφερε ότι "η κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη από τα συλλαλητήρια και δεν αντιλαμβάνεται καν ότι μόνη της προκάλεσε την εύλογη αντίδραση των πολιτών με τον τρόπο που χειρίστηκε και εξακολουθεί να χειρίζεται το εθνικό θέμα των Σκοπίων".
"Αντί να συνειδητοποιήσει ότι με τη στάση της υποδαυλίζει τις αντιδράσεις, συνεχίζει να διχάζει τους πολίτες, χαρακτηρίζοντας αυτούς που θα συμμετέχουν στα συλλαλητήρια ακραίους και ακροδεξιούς. Είναι τουλάχιστον ανεύθυνο -με πρόσχημα μεμονωμένα περιστατικά που άλλωστε και η ΝΔ καταδίκασε- να 'χαρίζει' στην ακροδεξιά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να εκφράζουν την ευαισθησία τους για αυτό το κρίσιμο εθνικό ζήτημα" πρόσθεσε ο κ. Αυγενάκης.
Στην ετήσια κεντρική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Πάρου-Αντιπάρου παραβρέθηκαν, επίσης, ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ, Κώστας Γαβγιώτης, ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Φίλλιπος Φόρτωμας, ο δήμαρχος Νάξου, Μανώλης Μαργαρίτης, η αντιδήμαρχος Πάρου, Δώρα Σαρή, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κώστας Πιζάς και ο δήμαρχος Αντιπάρου, Τάσος Φαρούπος.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση