GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ τη μοιραία πτήση στο Ιράν! ΣΩΘΗΚΕ από θαύμα ο Άκης Τσελέντης...

Σήμερα το πρωί αεροπλάνο της εταιρείας Aseman Airlines, με 66 επιβαίνοντες, το οποίο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης...

Σήμερα το πρωί αεροπλάνο της εταιρείας Aseman Airlines, με 66 επιβαίνοντες, το οποίο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ συνετρίβη κοντά στην πόλη Σεμιρόμ στο Ιράν.

Η ιστοσελίδα patrastimes.gr αναφέρει πως ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σώθηκε από θαύμα καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και έχασε την πτήση που οδήγησε στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.
Ο ίδιος στην ιστοσελίδα του στο Facebook πριν δύο μέρες είχε δηλώσει ότι ταξίδευε για το Ιράν. Κάποιοι του εύχονταν καλό ταξίδι ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι αναρωτιόντουσαν αν όντως ισχύουν όσα γράφονται στο ίντερνετ, ότι καθυστέρησε δηλ. και έχασε την πτήση.


Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι δεν πρόλαβε από τύχη την μοιραία πτήση της Aseman Airlines που κατέπεσε στις 08:00 τοπική ώρα στο Ιράν.

«Eφυγα απο την Τεχεράνη για να πάω στο αεροδρόμιο, είχε πολύ κίνηση και καθυστέρησα, για αυτό δεν μπήκα σε αυτό το αεροπλάνο. Ισως είμαι εφτάψυχος τελικά. Ολα καλά. Τα μεσάνυχτα θα επιστρέψω στην Τεχεράνη» δήλωσε ο Ακης Τσελέντης.

Η εταιρεία αρχικά ανέφερε επίσης ότι στο δικινητήριο ATR 72 επέβαιναν 66 άνθρωποι - 60 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα. Αργότερα διευκρινίστηκε ότι συνολικά οι επιβαίνοντες ήταν 65 επειδή ένας από τους επιβάτες έχασε την πτήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση