GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ! Ο Καρατζαφέρης εκδικείται τον Άδωνι...

Θέση για το σκάνδαλο της Novartis πήρε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του σχολίασε χαρακτηρ...

Θέση για το σκάνδαλο της Novartis πήρε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ότι αίφνης ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης τα έπιασε δεν μπορώ να το δεχτώ. Αλλά αν τα έπιασε να πάει μέσα. Άδωνι δανεικό αυτό».
«Τώρα είναι η συζήτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και βγαίνει η διαφήμιση. Εκατομμύρια. Πολλά εκατομμύρια. Που; Δεν πήγε σε τσέπη. Δεν με ενδιαφέρει αν πήγε στην τσέπη του τάδε ή του τάδε. Αυτό είναι άλλη υπόθεση. Αλλά όταν όμως κ. Άδωνι έδινες τα εκατομμυριάκια εκεί όπου γινόσουν πρωτοσέλιδο, αυτό είναι ιστορία και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις. Όταν έβαζες για να βρίζουν κάποιους που σε βοήθησαν και να πληρώνεις αυτό είναι θέμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
«Οι καθημερινές εμφανίσεις σε κανάλια ημετέρων έχουν ένα κόστος κύριε Γεωργιάδη. Δεν τα πλήρωσες εσύ όμως, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis», κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση