GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξι συλλήψεις μετά τη συμπλοκή οπαδών στη Θεσσαλονίκη - Ένας τραυματίας

...

Έξι άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για τη συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην οποία τραυματίστηκε ένας 20χρονος που νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της πόλης.

Οι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας 18 έως 39 ετών, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Για την ίδια υπόθεση, προσήχθησαν τρία ακόμη άτομα, τα οποία, αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Μπακατσέλου, κοντά στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς και τα αίτιά της είναι, πιθανότατα, οπαδικά. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν δύο ομάδες που αποτελούνταν η μία από 20 άτομα περίπου και η άλλη από πέντε. Οι τελευταίοι περνούσαν από το σημείο και φαίνεται ότι φώναξαν συνθήματα, γεγονός το οποίο προκάλεσε την αντίδραση της πολυμελούς ομάδας που εκτιμάται ότι βρίσκονταν εκείνη την ώρα σε γραφείο συνδέσμου τοπικού σωματείου.

Ακολούθησε συμπλοκή με μπουκάλια, ρόπαλα κ.ά., ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ο τραυματίας είναι από την ολιγομελή ομάδα και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά είναι στρατιώτης.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση