GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνταξιούχος "μπούκαρε" με το αυτοκίνητό του... στο μετρό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ρώσος συνταξιούχος Gennadii Valyaev κατάφερε να εισβάλλει με το αυτοκίνητό του σε μία από τις εισόδους του μετρό της Αγίας Πετρούπολης....

Ο Ρώσος συνταξιούχος Gennadii Valyaev κατάφερε να εισβάλλει με το αυτοκίνητό του σε μία από τις εισόδους του μετρό της Αγίας Πετρούπολης. Ο λόγος; Όπως ανέφερε ο ίδιος στους άναυδους περαστικούς: "Ήθελα απλώς να δω αν χωράει".
Ο συνταξιούχος περίμενε μέχρι να είναι "καθαρό το πεδίο" πριν οδηγήσει το αυτοκίνητό του στην υπόγεια είσοδο του μετρό. Μάλλον δεν είχε υπολογίσει ότι θα εγκλωβιζόταν στο σημείο, όμως ο ηλικιωμένος αποφάσισε να δει... τη θετική πλευρά της κατάστασης και έσπευσε να δυναμώσει τη μουσική. Αρκετοί επιβάτες έβγαλαν φωτογραφίες και βίντεο με τον χαμογελαστό κατά τα άλλα οδηγό.
Οι εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν το όχημα και η Εισαγγελία της Αγίας Πετρούπολης έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση